2.12.13

Ενημέρωση των φοιτητών για την ενεργειακή αναβάθμιση στα κτίρια των Εστιών

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ συμμετέχοντας ως εταίρος στο έργο ELIH-MED (Ενεργειακή αναβάθμιση κοινωνικών κατοικιών στη Μεσόγειο) σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας, πραγματοποιεί πιλοτική εφαρμογή ενεργειακής αναβάθμισης στα 5 κτίρια των Φοιτητικών Εστιών του ΔΠΘ στην Κομοτηνή.
Δεδομένου ότι έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης σε ένα από τα 5 κτίρια των φοιτητικών εστιών, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ προσκαλεί τους οικότροφους των φοιτητικών εστιών, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στη λέσχη της Πανεπιστημιούπολης για να ενημερωθούν για την εξέλιξη των εργασιών και τα οφέλη της ενεργειακής αναβάθμισης και να συμμετάσχουν παράλληλα στις περιηγήσεις πεδίου, που θα πραγματοποιηθούν από εκπροσώπους του ΔΠΘ, από τις 12.30 έως τις 15.30. 
Στην εκδήλωση με τίτλο «Live Green» οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις της πιλοτικής εφαρμογής, να ενημερωθούν από τους υπευθύνους του έργου, αλλά και να εκφράσουν τη γνώμη τους ή να κάνουν ερωτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.