10.12.13

Με κλειστό κολυμβητήριο οι αθλητές του Νηρέα Ορεστιάδας φέρνουν μετάλλια

Το Σαββατοκύριακο 7-8 Δεκεμβρίου 2013, ο Κολυμβητικός όμιλος Ορεστιάδας ΝΗΡΕΑΣ, συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 2013. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κλειστού Κολυμβητηρίου της Δράμας πισίνας 25 μέτρων, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 330 αθλητές/αθλήτριες, από 15 συλλόγους της βορείου Ελλάδος και της Βουλγαρίας.
Το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό αφού πλέον οι σύλλογοι προετοιμάζονται τους τελευταίους τρεις μήνες και μέσω της προπόνησης οι αθλητές ήταν έτοιμοι για καλύτερες επιδόσεις. Ο ΝΗΡΕΑΣ με την τελευταία του προπόνηση να γίνεται στις 29 Νοεμβρίου συμμετείχε με 16 κολυμβητές-τριες 9-12 ετών.
Οι αθλητές-τριες του ΝΗΡΕΑ χωρίς να πτοηθούν σημείωσαν νέα ατομικά ρεκόρ, κέρδισαν συνολικά 12 μετάλλια (3 χρυσά,3 ασημένια, 6 χάλκινα), κατέκτησαν 4 τέταρτες θέσεις, και κατάφεραν ν’ ανέβουν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο σύνολο των 15 ομάδων!!! Αναλυτικά:
·      3 χρυσά μετάλλια κατέκτησε η Μακροβασιλείου Αικατερίνη (γεν.2004) στο αγώνισμα των 200 μέτρων ελεύθερο με χρόνο 2.59.67, στα 100μ. Μ.Α. με 1.33.50 και στα 100 μ. ελεύθερο με 1.22. Αξίζει να σημειωθεί πως η 10 χρονη κολυμβήτρια του ΝΗΡΕΑ συμμετείχε για πρώτη φορά στο αγώνισμα των 100μ ελεύθερο
·        1 Ασημένιο και δυο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε ο Μουσίκας Χρήστος (γεν. 2003) στο αγώνισμα των 200μ. Μ.Α με χρόνο 3.09.84., στα 50μ πεταλούδα με 39.24 και στα 200μ. πρόσθιο με 3.26.10. Ο 11 άχρονος αθλητής σημείωσε νέους χρόνους στα 200μ. Μ.Α. και προσθίου όπου και έκανε μια φανταστική κούρσα με πολλές ανατροπές.
·        Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Μουσικούδη Μαρία (γεν 2002) στο αγώνισμα των 50μ ύπτιο με χρόνο 43.67, χάνοντας κυριολεκτικά την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον τερματισμό. Η 12 άχρονη Μαρία ήταν μια ευχάριστή έκπληξη αφού σημείωσε σημαντικές επιδόσεις για την ίδια σε όλα τα αγωνίσματα που έλαβε μέρος.
·        Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Καμπάδαης Γεώργιος (γεν.2002) στο αγώνισμα των 200 μέτρων ελεύθερο που με χρόνο 2.36.78, σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ και κέρδισε την τρίτη θέση στα τελευταία μέτρα του τερματισμού.
·        Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Παπαδόπουλος Αθανάσιος (γεν.2005) στο αγώνισμα των 50μ πεταλούδα με χρόνο 45.21. Ο 9 άχρονος κολυμβητής του ΝΗΡΕΑ σημείωσε αξιοσημείωτες επιδόσεις και στα δυο αγωνίσματα που έλαβε μέρος, σημειώνοντας νέα ατομικά ρεκόρ στα 50μ. πρόσθιο και 50μ. πεταλούδα!
Όσον αφορά τα ομαδικά αγωνίσματα και τις σκυταλοδρομίες η ομάδα του ΝΗΡΕΑ κέρδισε μια δεύτερη και δυο τρίτες θέσεις. Συγκεκριμένα η ομάδα των κοριτσιών 12 ετών κέρδισε 1 ασημένιο μετάλλιο στα 4Χ50 Μ.Ο και ένα χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση στα 4Χ50 ελεύθερο. Τέλος χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα των αγοριών 10 ετών στα 4Χ50 Μ.Ο.
Το Δ.Σ. του ΝΗΡΕΑ, θα ήθελε να συγχαρεί τους προπονητές της αποστολής Αριστείδη Μαχαιρίδη και Ιωάννη Μιρμιγκίδη, τους γονείς των παιδιών για τη συμπαράσταση και τους ίδιους τους αθλητές για την μέγιστη προσπάθεια που κατέβαλαν σε μια τόσο μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση.
Αθλητές/ριες του ΝΗΡΕΑ της 16μελούς αποστολής: Καμπάδαης Γεώργιος, Βασιλοπούλου Αναστασία, Μουσικούδη Μαρία, Μουσίκας Χρήστος, Σταματακής Πασχάλης, Παπαγιαννίδου Ελένη, Μακροβασιλείου Αικατερίνη, Στεφανακίδη Ευγενία, Πανταζίδης Τηλέμαχος, Κουρογιάννης Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Ρετσίδης Βασίλειος, Βασιλόπουλος Κυριάκος, Ζαχαριάδου Μαρίλια, Παλατσίδη Φωτεινή και Αθανασιάδης Σωτήρης.
Προπονητές: Μιρμιγκίδης Ιωάννης, Μαχαιρίδης Αριστείδης
Έφορος Ομάδας: Καμπάδαης Πασχάλης
Υπεύθυνος Αποστολής: Ρετσίδης Οδυσσέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.