10.12.13

Τους έκοψαν το ρεύμα και επιτέθηκαν σε υπαλλήλους της ΔΕΗ στην Κομοτηνή

Συνελήφθησαν στην Κομοτηνή, ένας 65χρονος και η 62χρονη σύζυγός του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς, απρόκλητης σωματικής βλάβης, διατάραξης οικιακής ειρήνης, απειλής και εξύβρισης.
Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου, όταν το ζευγάρι μετέβη στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ Κομοτηνής, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη διακοπή της σύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία τους, που βρίσκεται σε χωριό της Ροδόπης. Αφού διευκρινίστηκαν οι λόγοι διακοπής από την αρμόδια υπάλληλο, ο 65χρονος την χτύπησε απρόκλητα στο πρόσωπο, εξυβρίζοντας και απειλώντας την. Ακολούθως προκάλεσε φθορά στην οθόνη του υπολογιστή της, ενώ η 62χρονη σύζυγός του απείλησε έναν υπάλληλο του καταστήματος.   
Κατόπιν σχετικής καταγγελίας του περιστατικού, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, προσέτρεξαν στο σημείο και συνέλαβαν τους δράστες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.