19.12.13

Εορταστική συναυλία με του Φίλους της Μουσικής – Θράκης στο Μέγαρο Μουσικής

Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής παρουσιάζει μία μεγάλη εορταστική συναυλία, που διοργανώνει με το Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μουσικής – Θράκης», το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013 στις 20:00, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής. Στη συναυλία συμμετέχουν η Χορωδία του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής, η Σχολή Μπαλέτου «Plie» και ο Χορευτικός Σύλλογος «Alma Libre».
Η μοναδική ορχήστρα, η Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής - Θράκης, θα γεμίσει τη μεγάλη αίθουσα του μεγάρου με τους γιορτινούς ήχους γνωστών έργων από το διεθνές ρεπερτόριο. Διάσημες μελωδίες και γνωστά γιορτινά κομμάτια ξένων και Ελλήνων συνθετών, σκορπίζουν στον αέρα το μαγικό πνεύμα των γιορτών. Οι 32 μουσικοί της Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, μαζί με τραγουδιστές και χορευτές και 25 χορωδούς θα ερμηνεύσουν το νέο ρεπερτόριό τους και θα μας χαρίσουν μια λαμπερή βραδιά με μουσική και πολλές εκπλήξεις.
Προπώληση εισιτηρίων:
• Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο, Δημοκρίτου 7Α (25310 84040)
• Καφεκοπτείο Κέκερη, Πλατεία Ειρήνης 1 (25310 22936)
• Μουσικός Οίκος Μενέλαου Συκάκη, Αγ. Γεωργίου 20 (25310 21775)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.