16.12.13

Δείτε τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Αναρτήθηκαν στο δικτυακό τόπο της Βουλής οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων για το οικονομικό έτος 2012 (χρήση 2011). Πρόκειται για 694 δηλώσεις, οι οποίες υποβλήθηκαν από τον Πρωθυπουργό, τους τέως Πρωθυπουργούς, υπουργούς, υφυπουργούς, εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς, τέως υπουργούς και υφυπουργούς, βουλευτές και ευρωβουλευτές νυν και τέως και τους υπευθύνους νυν και τέως των οικονομικών των κομμάτων.
Μετά από γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι δηλώσεις θα παραμείνουν αναρτημένες στο διαδίκτυο έως τις 16 Ιανουαρίου του 2014.έως των οικονομικών των κομμάτων. Δείτε τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/12/13 21:24

    θαυμάστε γέλιο Μαρίνου Ουζουνίδη στο θράκηνετ. Τον ρωτούσαν για τις εκλογές κι εκείνος έλεγε για την νηπιαγωγό της Δαδιάς. Τζάμπα ο Δούκας προσπαθούσε να διορθώσει τις μπούρδες του . Τρόμαζε απαυτά που έλεγε αλλά τον επαινούσε για τις παρεμβάσεις του στο κοινοβούλιο. Μήπως ήταν και δικές του? Σώπα καλέ. Σε ερώτηση για την Σαμοθράκη 'ελεγε ότι ήταν στην Ρόδο για την βάφτιση της κόρης της τάδε.
    Κόκκαλο όλοι αφού έλεγε ότι δεν μπορώ να καταλάβω, είναι δύσκολο να καταλάβω , δεν βρίσκω άκρη. Ρώτησα τον λιμενάρχη και δεν ξέρει. Αφού δεν ρώτησε και τον μούτσο πάλι καλά. Ο Δούκας του έλεγε σε ποια επιτροπή να ρωτήσει.Είναι δύσκολο να βρω τις πόρτες χιχιχιχ πού να τις βρείς βρε κόπανε που σε βγάζουν και δεν ντρέπεσαι.
    Ο Δούκας θα του κάνει μάθημα μετά αλλά ντιπ σκεπάρνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/12/13 08:25

    Ανεξάρτητοι Έλληνες ο Ουζουνιδης. Μέλλοντικός σύμμαχος των ΣΥΡΙΖαίων. Εκλέχτηκε από καραμπόλα και είναι "επιτυχών" βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/12/13 13:10

    Προτάθηκε για πρόεδρος της FED ο Τσουκαλάς ή ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/12/13 13:24

    Νέα γιορτή προστίθεται από σήμερα στο εορτολόγιο

    Άγιος Δημήτριος ο Τσουκαλάς ο προστάτης των εφάπαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/12/13 13:24

    Τσουκαλάς, Τσακαλώτος, Σταθάκης

    Οι τρεις (υπερπροβεβλημένοι πρωτοκλασάτοι) μάγοι της αριστεράς της προόδου που είδαν το άστρο λαμπρό του καπιταλισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/12/13 22:08

      Κανονικα επρεπε να χαιρεσαι, αφου ειδαν επιτελους, μετα απο τοσα χρονια σοσιαλιστικης πλανης, το λαμπρο αστρο του καπιταλισμου.

      ΥΓ. "πρωτοκλασσατος ο... Τσουκαλας" - ειχα να ριξω τετοιο γελιο απο το αλησμονητο "σταλινικος ο... Ζιζεκ"!

      Ρε μαλακα, ο,τι μα ο,τι παπαρια σας πασαρει ο Μουρουτης, αμεσως την χαφτεις? λιγο δε στροφαρει ρε γμτ? οχι πολυ, λιγο! πριν δυο μερες ρε αχρηστε αγνοουσες την υπαρξη του, τωρα τον εκανες και "πρωτοκλασσατο"? ελεος ρε, γελαει ο κοσμος...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/12/13 08:49

      Ρε παπάρα 22:08, ο Τσουκαλάς είναι αρχιπασόκος του νεαντερτάλειου ΠΑΣΟΚ που μετακόμισε με τους ψήφους του για να πάει το ΣΥΡΙΖΑ από το 3% στο ... 20%. Κάθε μέρα παραμέρα είναι στα κεντρικά δελτία των αλητοκάναλων που σιγοντάρουν το λαϊκισμό και καταγγέλει με τα γαλόνια του άκρως επιτυχημένου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

      Όσον αφορά το Ζίζεκ, η οποιαδήποτε σαχλαμάρα που πασσάρει ο "ανθρωπιστής" αυτός σκληρός αριστερός δεν τον απαλλάσσει από το προπατορικό αμάρτημα των κομμουνιστών: την ανελεύθερη και αναποτελεσματική επιβολή (remember γκούλαγκ;;;) ψευτομεσιανικών απόψεων για να παραμυθιάζονται οι κάθε λογής απελπισμένοι. Σταλινισμός του κερατά δηλαδή.

      Ο Παναγούλης είναι πρωτοκλασσάτος; Η Δούρου; Ο Γλέζος; Ο ΣΤρατούλης; Ή μήπως η πρωτοκλασίαση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαντλείται στο δίδυμο "Laughαζάνης - Αλέκσης" με το υπόλοιπο ρεμπέτ ασκέρ στο ρόλο του συνοδευτικού σαππόρτ θιάσου; Να μας το πείτε επισήμως να μην σας αδικούμε τρομάρα σας.

      Τι λες τώρα; Ποιος στροφάρει περισσότερο; Εγώ ή εσύ;

      Μουρούτης

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/12/13 20:14

      Να σε πω: και μονο που καμαρωνεις για τον μεγαλυτερο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ κοπροσκυλο που περασε απο αυτον τον τοπο, τον Γεωργιο Μουρουτη (τεως ΔΕ Ειδικος Συμβουλος Υπουργων επι Καραμανλη του Νωθρου και νυν Κυρια Επι των Τιμων του Σαμαρα του Εθνικιστου), φαινεται πολυ καλα ποιος απο τους δυο μας στροφαρει και ποιος οχι. Περαστικα σου - το προβλημα ειναι πως τον εν λογω ισοβιο ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ, τον πληρωνουμε εξισου και οι δυο μας (απλα εσυ το απολαμβανεις)

      Οσο για τον Σταλινισμο (εναν ορο που προφανως τον εμαθες τις τελευταιες μερες) πηγαινε πες τα σε κανεναν μαλακα που ψηφισε Στυλιανιδη για να τον χωσει στην Τραινοσε, οχι σε μενα. Ταμαμ? το τί εκανε ή τί δεν εκανε ο Σταλιν 80 χρονια πριν, δεν ειναι αλλοθι για να ψηφισουμε Στυλιανιδη. Τοσο απλα, αν εσυ δεν το καταλαβαινεις, τί να κανουμε?

      Τελος, για τους πρωτοκλασσατους, τραβα ρωτα τον Χαριτο να σε πει. Εγω δεν ξερω.

      Αντε καληνυχτα, αρκετα μας διασκεδασες κι αποψε!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος17/12/13 13:25

    Ε όχι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται τα πάντα σε όλους. "Μερσεντέ" δωρεάν δεν υποσχέθηκε. Να τα λέμε κι αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/12/13 14:57

    Τα 10 πράγματα που δεν κρύβονται.
    1.Ο βήχας(τετριμμένο αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει)
    2.Ο έρωτας(και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε)
    3.Το χρήμα(για λεπτομέρειες βλ Τσουκαλάς)
    4.Η ξιπασιά(δημιουργεί αύρα χιλιομέτρων)
    5.Ο φθόνος(μπορεί να προσπαθεί κανείς να τον κρύψει με λόγια,αλλά το βλέμμα προδίδει αναπόφευκτα)
    6.Η μιζέρια(δεν είναι θέμα εισοδήματος όπως πολλοί νομίζουν.Είναι attitude)
    7.Η βλακεία(όσο και αν τη ντύσεις με cool συνήθειες ή βαρύγδουπες εκφράσεις δεν κρύβεται.Ενίοτε καταφέρνει να προδίδει το φθόνο και από τα λόγια)
    8.Ο οπορτουνισμός(δεν είναι κακό απαταίτητα.Είναι κακό όταν είναι ψευδώς πασπαλισμένος με ανιδιοτέλεια.Και τότε παραφαίνεται)
    9.Η ψευτοευαισθησία(ξαναβλέπε Τσουκαλάς και λοιπούς)
    10.Η υποκρισία(last αλλά σε καμιά περίπτωση least.Πάει πακέτο με πολλά από τα παραπάνω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/12/13 14:57

    Νέα συνιστώσα στον τΣυριζα.
    Επαναστατική
    Εφαπαξαρπακτική
    Αριστερά
    (Ε.Ε.Α.). Με σήμα το EUROδρέπανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/12/13 15:01

    αναζητω για σοβαρη σχεση συνταξιουχο καθαριστρια της ABN AMRO. Απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχει παρει 1 μυριο εφ απαξ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/12/13 15:02

    Να δω τον Αλεκση Πρωθυπουργο... και εξω απο την Βουλη ολοι αυτοι που τους υποσχεθηκε τα παντα να ουρλιαζουν με απλωμενα χερια... ΔΥ, Ιδ. Υπαλληλοι, εργατες ναυπηγειων, βιομηχανικοι εργατες απο βιομηχανιες που εκλεισαν, οι υπαλληλοι απο ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ, ΜΜΜ, γιατροι του ΕΟΠΥΥ, νοσ/κοι γιατροι, νοσηλευτικο προσωπικο, Ανεργοι, πολυτεκνοι, τριτεκνοι, ΑΜΕΑ, συνδικαλιστες, το ΠΑΜΕ, εμπορουπαλληλοι, Μετρο, τραμ, ΜΜΕ, ΕΡΤ.... Κατι μου λεει οτι τα black hawk θα ειναι ετοιμα να τους παραλαβουν... απο την ταρατσα της Βουλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/12/13 22:03

      Δηλαδη ολοι αυτοι που εσεις γαμησατε ή ετοιμαζεστε να γαμησετε... αληθεια λες αγαπητε, ετσι ακριβως θα γινει!
      Οι μονοι που σωστα δεν ανεφερες, ειναι οι μονοι βολεμενοι της τελευταιας διετιας που φυσικα δεν εχουν κανενα λογο να ουρλιαζουν με απλωμενα χερια: οι "αγοραζω χρυσο" της ΝΔ και οι ΜΑΤατζηδες της ΧΑ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/12/13 08:37

      Έχεις χάσει τα αβγά και τα πασχάλια 22:03

      Παραληρείς...

      Έτσι συνοπτικά, ο 15:02 λέει ότι αυτοί όλοι που ζούσαν τις ψευδαισθήσεις τους που υπέθαλπε ο ΣΥΡΙΖΑ περί "εργαζομένων που απολαμβάνουν ζωάρα ανεξαρτήτως συνθηκών", μόλις διαψευσθούν από τον Αλέκση που λατρεύεις, θα ... κάνουν κάτι. Που πολύ σωστά και ώριμα δεν κάνουν μέχρι τώρα. Τα περί ΝΔ και ΜΑΤ και ΧΑ να τα πεις στα αναρχοσαλεμένα φρικιά με τα οποία κάνεις παρέα. Αυτοί ίσως τα χαφτουν. Και πάλι ισως γιατί αυτοί είναι πιο ξύπνιοι από όσο αφήνει να φανεί η τρελλίτσα που πουλάνε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/12/13 20:18

      Απο το σχολιο μου θα μπορουσες (αν ειχες μυαλο φυσικα) να βγαλεις τα εξης συμπερασματα, τα οποια θα ηταν ολα σωστα:
      1. δεν γουσταρω τη ΝΔ
      2. δεν γουσταρω τη ΧΑ
      3. δεν γουσταρω τους "αγοραζω χρυσο" και
      4. δεν γουσταρω τους ΜΑΤατζηδες

      τωρα πού στον πουτσο ακριβως συμπερανες οτι "λατρευω τον Αλεκση" δεν ξερω - μαλλον εχεις θεματακια...

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος18/12/13 11:09

    Κάποιοι πονηροί ανακυκλώνουν την εμετική προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ.

    Σχολιάζουν, τα μιάσματα, τιμημένο αντισυστημικό σύντροφο που έλαβε 1.000.000 ευρώ από ευρωπαϊκή τράπεζα, λες και οι λαϊκοί αγώνες μετριούνται σε ευρώ. Λες και οι αριθμοί είναι πάνω από τον άνθρωπο. Αλλά έτσι έχουν μάθει. Και τις συκοφαντίες τους τις επαναλαμβάνουν τα τσιράκια των ντόπιων αφεντικών σε μια προσπάθεια να φιμώσουν την αλήθεια.

    Σύντροφοι. Προειδοποιώ. Όποιος ειρωνευτεί το σύντροφο που πήρε εφάπαξ από ξένη τράπεζα και αποζημίωση από ιδιωτική ασφάλεια για τον αντισυστημικό του αγώνα, θα εκκαθαρισθεί.

    Καγχάζουν υποκριτικά διότι στελέχη του Κόμματος είχαν μερίδια και μετοχές σε κερδοσκοπικά funds και αποκρύπτουν ότι ο καλύτερος τρόπος ανατροπής του καρκινώδους συστήματος είναι "από μέσα". Θέτουν σε κίνδυνο την προσπάθεια ανατροπής του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού status quo με τις επιπόλαιες «αποκαλύψεις» τους.

    Σύντροφοι. Πλανεμένα μνημονιακά σκουλήκια ρωτούν για το πόθεν έσχες. Χτυπούν με αντικομμουνιστική λύσσα. Εμείς λέμε. ΩΣ ΕΔΩ. Όχι στην πληρωμένη προπαγάνδα. Ας ενώσουμε τα χέρια όλοι μαζί, για την ανατροπή.

    Κλείστε τα αυτιά σας στα εμετικά ΜΜΕ που μιλούν με «στοιχεία». Κλείστε και τα μάτια σας. Μόνον έτσι, σύντροφοι, θα δείτε την αλήθεια. Μείνετε πιστοί στο μόνο σε Pitsiriko, left, syriza.gr, avgi.gr, piazza, εημερίδα συντακτών, ελευθεροτυπία. Για να μην έχετε κενά.

    Ανάκρουσις εθνικού ύμνου. Χειροκρότημα 6 (εξ) λεπτών. Επετειακές συλλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/12/13 11:11

    Ζουν ανάμεσά μας! Πλούσιοι, ισχυροί και ... αντιμνημονιακοί. Αν ανατραπεί η φιλοσοφία νοικοκυρέματος και κοινής λογικής για δυτική οργάνωση μιας κοινωνίας που απαιτεί το μνημόνιο, θα γίνουν πιο ισχυροί και πλούσιοι και ... πληρώνουν αδρά κάποιους για να ρίξουν με άλλα κορόιδα (τους ... "λαϊκούς") το μνημόνιο.

    http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1926040

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/12/13 11:13

    Το πρόβλημα με τους Συριζαίους δεν είναι μόνο ότι είναι υποκριτές. Είναι ότι είναι και ανήθικοι. Δε φτάνει που ΕΧΟΥΝ λεφτά (φανταστείτε να είχε έναν Μπαξ Μπαννυ το αντι-συριζικό στρατόπεδο τι θα βρίσκαμε. Εδώ τους βρίσκουν απλά με το να ξύσουν λίγο την επιφάνεια). Είναι και το ότι ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. Γι' αυτό και, ενώ οι ίδιοι επενδύουν σαν τον τελευταίο γιάπη της Wall Street, δεν αφήνουν κανένα άλλο να επενδύσει, απειλούν επενδυτές, βρίζουν όλο τον κόσμο. Αλλά εκεί, η κονόμα, κονόμα.

    Ναι ξέρω. Ο Λιάπης και η λίστα Lagarde. Άντε, πέστε μας κιόλας ότι μισούμε τον πλούτο του άλλου.

    Το πρόβλημα του κάθε σωστού ανθρώπου σε αυτή τη χώρα πρέπει να είναι ένα: Να ξεβρακώσει αυτό το γελοίο συνονθύλευμα των μεταμοντέρνων νεοκομμουνιστών οπορτουνιστών πριν γίνει κυβέρνηση, με όλες τις συνεπακόλουθες συνέπειες.

    "Γιατί τι παραπάνω θα σου κάνουν αυτοί;"

    Καααααλά, περιμένετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/12/13 11:18

    Ποιος από όλους σας θα κάνει πρώτος τη Λαφαζανιά να μιλήσει περί νομιμότητας και ηθικής τώρα. Περιμένω... Ποιος.

    Αλλά ξέχασα, έχουν τον Παπαδραχμούλη, έχει νομίζετε τσίπα αυτός για να κωλώσει να σχολιάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/12/13 11:21

    Σοσιαλκομμουνισμός για τα λεφτά σου - Καπιταλισμός για τα λεφτά μας

    Αντιπαρέρχομαι για το γεγονός ότι βουλευτές και με θέση υπεύθυνη για τα αναπτυξιακά του σΥΡΙΖΑ, επενδύουν σε μεγαλομετόχους της El Dorado Gold.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/12/13 19:56

    Ρε αδερφε, σορρυ κιολας που ρωταω, αλλα εχω μια απορια: πληρωνεσαι με την ωρα ή με το κομματι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/12/13 09:21

      Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Ένα απλό copy paste 3 λεπτών την ημέρα είναι όλη η ιστορία - άρα δεν πληρώνεται. Ίντερνετ βλέπεις και σύγρχονη τεχνολογία. Και τη δουλειά σου κάνεις καλά και έχεις και ένα μεγάλο παράθυρο στον κόσμο. Με ευχαριστεί απλώς να ξεμπροστιάζω τους παπάρες σαν του λόγου σου που διαχέουν διατεταγμένη σαχλαμάρα (κι ο,τι βγει σκέφτονται από μέσα τους...) για να διαλύσουν την κοινωνία. Εγώ κοινωνία με πραγματικό πλούτο και όχι επιδοματικό πλούτο ΘΕΛΩ να υπάρχει. Το χρωστώ στους παππούδες, τους γονείς, τον εαυτό μου, τα παιδιά και τα εγγονια μου. Όποιος δεν θέλει να υπαρχει κανονική κοινωνία αλλά ένας χυλός ανορθολογισμού, σαχλαμάρας, εξάρτησης, υποταγής στη βλακεία και την πονηριά, είναι εχθρός μου.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.