30.12.13

Εισηγήσεις για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ο Γιώργος Ντόλιος

Να είναι Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης δέχεται εισηγήσεις ο βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» που υπογράφει η Φώφη Γιωτάκη.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/12/13 13:20

    AYTO ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ 7 MNHMONIA (ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ) ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.

    WELCAME TO FERES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/12/13 15:37

    Piazza σε θεωρω μια ομαδα εξυπων ανθρωπων , το παιχνιδι του Ντολιου ειναι γνωστο για νσ τελειωνουμε λοιπον αν ειναι υποψηφιος ο Ντόλιος, ο Λαμπακης θα ειναι 6 μηνες νωρητερα Δημαρχος!!!!!!! δεν υπαρχει Πασοκος να ψηφισει Ντολιο και μην μπερδευεστε αλλο βουλευτικες, αλλο δημοτικες εκλογες στις δημοτικες υπαρχουν παρα πολλοι Πασοκοι και θα "μιλησουν" !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/12/13 18:38

      Συμφωνώ με την προσέγγιση....μόνο για γέλια ειναι ο τύπος....αξιολυπητος ..καταντησε να μην ξέρει που να πάει. Αλλά να ξέρεις ότι ναι οι πασόκοι θα μιλήσουν αλλά με λαμπακη....γιατί όλοι τα ίδια σκατα ειναι όσοι πολιτεύονται...δες ποιους πασόκους θα ανακοινώσει ο λαμπακης και ξεχάστε δημαρχία.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/12/13 10:06

      Με Λαμπακη θα μιλησουν οι τεως και νυν Πασοκοι που εχουν ενταχθει στα κοινωνικα τιμολογια..... με τον Λαμπακη πανε μονο οσοι αγοραζονται η εκβιαζονται !!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/12/13 08:03

    Αν δεν θέλεις αλλο Λιάπηδες και Τομπουλογλου, πρέπει να κάνεις κάτι περισσότερο απο κουβέντες στο καφενείο.

    Στήριξε και ΕΛΕΓΧΕ ικανούς ανθρώπους να μπουν στην πολιτική.

    Ξεκίνα απο τις εκλογές για το δήμο σου. Αμα δεν μπορείς να αλλάξεις την γειτονιά σου πώς θ'αλλάξεις την χώρα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.