10.12.13

Εκδήλωση στη Ξάνθη για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής

H Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ξάνθης και η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, διοργανώνουν στην Ξάνθη την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ εκδήλωση με θέμα: «Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ".
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι Μουσταφά Μουσταφά, γιατρός, πρώην βουλευτής. Κωστής Παπαϊωάννου, εκπαιδευτικός,  Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Συντονιστής του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας και Δημήτρης Χριστόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Την συζήτηση θα συντονίσει ο Κώστας Γούναρης, δικηγόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.