2.12.13

Συλλήψεις στην Αλεξανδρούπολη για αγορά και πώληση ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς, τρεις άνδρες, ηλικίας 29, 22 και 16 ετών, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για πώληση και αγορά ακατέργαστης κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, συνελήφθησαν οι δύο δράστες, ηλικίας 22 και 16 ετών, διότι ο 22χρονος διέθεσε στον 16χρονο μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Επίσης, στο πλαίσιο επιχείρησης από αστυνομικούς, συνελήφθη και ο 29χρονος, ο οποίος προσήλθε σε προκαθορισμένο ραντεβού, προκειμένου να πουλήσει στους αστυνομικούς, που εμφανίστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς, τράπηκε αρχικά σε φυγή, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη χωρίς όμως να τα καταφέρει, απορρίπτοντας ταυτόχρονα στο έδαφος, δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 16,3 γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.