9.12.13

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης για την ανάγκη ενός σύγχρονου οδικού δικτύου στο βόρειο Έβρο

Ανακοίνωση – καταγγελία εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Ορεστιάδας για την άθλια κατάσταση, όπως αναφέρει, του επαρχιακού οδικού δικτύου στο Δήμο και ζητά να γίνουν παρεμβάσεις πριν θρηνήσουμε θύματα.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ορεστιάδας, θεωρεί απόλυτα δικαιολογημένη την οργή των κατοίκων καθώς βλέπουν το γερασμένο και εγκαταλελειμμένο οδικό δίκτυο της περιοχής μας σε άθλια κατάσταση, γεμάτο ρωγμές και φονικές λακκούβες». Τα σημεία στα οποία γίνεται αναφορά στην ανακοίνωση είναι τα:
  • ΛΕΠΤΗ -  ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ
  • ΕΛΙΑ – ΚΟΜΑΡΑ – ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ
  • ΒΑΛΤΟΣ – ΜΙΚΡΗ ΔΟΞΙΠΑΡΑ
  • ΝΕΟΧΩΡΙ – ΣΤΕΡΝΑ
Η Λαϊκή Συσπείρωση τέλος, καλεί τους φορείς να μην συμβιβαστούν μ’ αυτήν την πολιτική, που έχει καταδικάσει την περιοχή στην απαξίωση και το μαρασμό και να πάρουν πρωτοβουλίες, διεκδικώντας ένα σύγχρονο οδικό επαρχιακό δίκτυο στο Βόρειο Έβρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.