19.12.13

Νίκη Πανθρακικού επί της Καλλονής και 7η θέση στο πρωτάθλημα

Την 4η εντός έδρας νίκη πέτυχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Πανθρακικός που επιβλήθηκε με 2-0 της Καλλονής φτάνοντας στους 21 βαθμούς και την 7η θέση μετά την λήξη της 16ης αγωνιστικής ημέρας της Super League. Ο προπονητής του Πανθρακικού σε σχέση με τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης προχώρησε σε δυο αλλαγές με τους Αχιλλέα Σαρακατσάνο και Αντώνη Λαδάκη να παίρνουν τις θέσεις των Τόμισλαβ Μίκουλιτς και Πάπε Εμπόου.
Στο πρώτο μέρος οι φάσεις που σημειώθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν ελάχιστες με τους τερματοφύλακες να έχουν ένα ήσυχο 45λεπτο καθώς οι 22 ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να τους απειλήσουν. Μοναδική αξιόλογη φάση σε αυτό το διάστημα η κεφαλιά του Παπαγεωργίου με τον Σιδεράκη να απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ με την βοήθεια του δοκαριού.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς αντίθετα καθώς μέσα σε λίγα λεπτά δημιουργήθηκαν όσες φάσεις πραγματοποιήθηκαν στα 45 του πρώτου ημιχρόνου. Αρχικά ο Τζάνης έδωσε πάσα στον Ιγκόρ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφ – σαϊντ ενώ στο 54ο λεπτό οι παίχτες του Πανθρακικού εκτέλεσαν γρήγορα το φάουλ, ο Κάσες κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη των αντιπάλων και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη ανοίγοντας έτσι το σκορ. Αυτό ήταν το 1ο τέρμα του Ισπανού μέσα στην Κομοτηνή καθώς τα υπόλοιπα 4 τα είχε σημειώσει μακριά από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής.
Στο 70ο λεπτό αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Φαρία των φιλοξενούμενων για μαρκάρισμα πάνω στον Τζάνη δυσκολεύοντας έτσι τις προσπάθειες της ομάδας του και 5 λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0. Ο Κάσες εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Χρήστου με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 2ο τέρμα του με την φανέλα του Πανθρακικού και 1ο του στην Super League μετά από 87 εμφανίσεις. Ένα τέρμα που πανηγυρίστηκε έντονα από όλη την ομάδα και φυσικά από τους φιλάθλους. Στο 86ο λεπτό ο Διονύσης Μακρυδημήτρης πέρασε στη θέση του Αντώνη Λαδάκη κάνοντας την επανεμφάνιση του μετά από περίπου 4 μήνες. Ο Ροδίτης ποδοσφαιριστής εισέπραξε το χειροκρότημα των φιλάθλων κατά την είσοδο του.

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Χρήστου, Λαδάκης (Μακρυδημήτρης 86'), Ζος, Κάσες (Ζεκίνια 77'), Μπαϊκαρά, Τζάνης (Έμποου 73'), Ρομέου.
Καλλονή: Σιδεράκης, Βαλιός, Λεάντρο, Ποντάνι, Άλβες, Χωριανόπουλος, Φαρία, Λεοζίνιο (Γιουκαρής 75'), Γκαρσία (Γκάσιτς 83'), Μανούσος (Καζάκης 69'), Περόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.