31.12.13

Καθήκον όλων μας να κάνουμε το 2014 χρονιά που θα νικήσουμε τον αυταρχισμό!


14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/12/13 20:35

    Να μην παράγεις ΟΥΤΕ τρύπιες καπότες και να μιλάς για την ΕΕ "ξηλωμένο πουλόβερ" έτσι και φύγει η Ελλάδα από το Ευρώ.

    Υπάρχουν και τα ψαλίδια ξέρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/12/13 20:36

    Στη Βενεζουέλα δεν έχουν χαρτί υγείας και στην Αργεντινή μαθαίνω ότι έχουν διακοπές ρεύματος (εκτός των άλλων που αν συνέβαιναν εδώ θα είχε βγει ο Καμμένος και ο Αλέκσης και μιλούσαν για "γενοκτονία του ΔΝΤ και των τοκογλύφων"). Όταν σε λέω μάγκα μου ότι ευτυχώς που σε έβαλε η φύση εδώ, στην Ε.Ε. και στη Δύση, και όχι κάπου αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/12/13 20:41

    Επειδή υπήρχε ζωή και πριν τον Τσίπρα και δεν είχαν εμφανιστεί τα φασιστοειδή βλαχαδερά του τΣΥΡΙΖΑ και των Χρυσαύγουλων να μας σηκώνουν το δάχτυλο και αντί να μας δίνουν μια λύση (εφόσον τους ενοχλεί η κυβέρνηση και οι Στουρναροσαμαράδες όπως τους λένε) να μας μαυρίζουν και άλλο την ψυχή με τις ηλίθιες φασιστικές διχαστικές γραμμές τους, διαβάστε και την άποψη ενός ανθρώππου ο οποίος ξέρει πολύ καλά για τι μιλάει και ήταν στα χαρακώματα πολύ πιο πριν από τα θορυβώδη τσουτσέκια που διεκδικούν δάφνες ηθικής ενώ η ψυχή τους είναι γεμάτη γαιδουράγκαθα μίσους και βλακείας πασπαλισμένου με ψήγματα δήθεν ηθικής τραβηγμένης από τα μαλλιά.

    http://www.eyedoll.gr/ngine/article/1263/τζίμης-πανούσης-στον-συριζα-δεν-μπορούν-να-φτιάξουν-τα-δόντια-τους-το-κράτος-θα-φτιάξουν

    Όταν στα Εξάρχεια υπήρχε το Iris, το Άλλωθι, η Οκτάνα, το Εξ Αρχής, η Ποδηλάτισσα, και δεν είχε εξαπλωθεί σαν καρκίνος το διχαστικό ιδεολογικό νταβατζηλίκι των τΣυριζαίων και των μεταλλαγμένων (και κύριος οίδε ποιων και αυτοί συμφερόντων υπαλλήλων ) νεοκρατιστών.

    ΠαλιοΕξαρχιώτες και αναρχικοί μπορεί να είμαστε ιδεολογικά απέναντι (πλέον) αλλά σας έχω μια συμβουλή. Χωρίστε τα τσανάκια σας από αυτό το νεοεποχίτικο μόρφωμα. Θα σας φέρει το μΠΑτΣΟΚ του Αρκουδέα από την πίσω πόρτα. Έχει ξαναγίνει. Οι περισσότεροι το θυμάστε πιστευω. Όσοι δεν περιμένατε το "Δεκέμβρη" για να μορφώσετε ιδεολογία.

    Οι υπόλοιποι ακούστε τον "παλιό" στο link παραπάνω. Κάτι ξέρει.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/12/13 20:53

    Το ότι προηγείται ελαφρά το κομμουνιστικό συνοθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, δεν προδίδει μόνο αγανάκτηση και πρόθεση να τιμωρηθεί η κυβέρνηση. Αλλά και ότι παρά την αδυναμία της αντιπολίτευσης να προσφέρει αισιοδοξία, ο λαός πιστεύει και ελπίζει.

    Τι παρέχει λοιπόν η αντιπολίτευση; Ελπίδα, ότι θα κάνουμε το τελευταίο μίλι πριν το γκρεμό με δεμένα τα μάτια, τραγουδώντας. Θα πεθάνουμε υπερήφανα λοιπόν.

    Τι παρέχει αυτή η κυβέρνηση; Σιγουριά, ότι μπορεί να είμαστε κρεμασμένοι και να πεθαίνουμε σιγά σιγά, αλλά τουλάχιστο το σκοινί είναι γερό και δεν θα γλυστρήσουμε να σπάσουμε κανα κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/12/13 20:54

    Η βουλή πώς και δεν πρέπει να καεί φέτος; Έπαψε να είναι μισητή; Γιατί κάθονται μέσα οι εκατομμυριούχοι του ΣΥΡΙΖΑ μήπως και οι συνοδοιπόροι τους έξαλλοι φασίστες του Κατακαημένου και του ΝΑΖΙλιάκου; έπαψε πια να είναι μπο@@@@@λο; Έπαψαν πια οι μισθοί της να αποτελούν "πρόκληση" και "σκάνδαλο" για του κοσμάκη που πεινάει;

    Σου μάθανε ότι ο καταραμένος ο Γιωργάκης είχε ποδήλατο 5.000 ευρώ. Δεν προλάβανε να σου μάθουνε ότι ο Τσουκαλάς ειχε 1.000.000 καταθέσεις.
    Αυτά παθαίνεις όταν από την παραλία με τα αλάτια στην πλάτη πας και ψηφίζεις. Σου διαφεύγουν λεπτομερειούλες.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/1/14 10:44

    Ναι. Για τον Τσίπρα και τα βλαμμένα (ξέρουν αυτά...) που τον ακολουθούν, το πρόβλημα του 2014 είναι να ... νικήσουμε τον ... αυταρχισμό!!!!

    Σας εύχομαι καλά μυαλά και λιγότερες (επιδοτούμενες... ) μολότοφ για τη νέα χρονιά και μη σας τύχουν τίποτα Παπαδραχμούληδες και Laughαζάνηδες γιατί δε τη γλιτώνετε. Και δεν εννοώ τη ν καζούρα. Ούτε φυσικά απειλώ. Εύχομαι για το καλύτερο σε σας ΣΥΡΙΖΑκια. Ειλικρινά. Μήπως μαζί σας σωθούμε και εμείς οι ανένταχτοι δημοκράτες κεντροαριστεροί. Απλά προσέξτε, κρατάτε αποστάσεις... Δημοκρατία και οχλοκρατία είναι πολύ κοντά σε οριακές στιγμές. Και ο όχλος απόβλεπτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/1/14 11:16

    Υπό μιάν έννοιαν, ο Κύριος Τσίπρας είναι ο πιό στυγνός και άκαρδος καπιταλιστής, νεοφιλελεύθερος αφού απαιτεί η υπεραξία της εργασίας παραγωγικών λαών να συντηρεί τον Ελληνικόν λαόν στο βιοτικό επίπεδο του 2009 ενόσω η παραγωγικότης του τελευταίου ανταποκρίνεται σε οικονομικές συνθήκες 1960.

    Αντί ο κ. Γλέζος να προτίθεται να δώσει δουλειές στον κόσμο μέσω εθνικοποιημένων βιομηχανιών, γιατί δεν αναλαμβάνει μία από αυτές που έκλεισαν, να κόψει και βασικούς μισθούς 1.500 ευρώ και να ξεφτιλίσει τον παγκόσμιο καπιταλισμό; Τα κουφάρια των βιομηχανιών είναι εκεί και τον περιμένουν να γα δουλέψει.
    (τι είπα τώρα: "δουλέψει". Πώς μου ήρθε)

    Μήπως κάνω λάθος αγράμματον αληταρόνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/1/14 14:44

      Τουλαχιστον το "αγραμματον αληταρονι", κουτσα στραβα πηρε το πτυχιο του - σε αντιθεση με τον Πατριαρχη των Ελληνων Νεοφιλελευθερων, Ηγετη των Απανταχου Κομμουνιστοφαγων και Καθοδηγητη του "Παρατηρητηριου", κ. Θα(μ)νο Τζημερο, ο οποιος ακομα χρωσταει τα μαθηματα του 1ου εξαμηνου (και ολα τα υπολοιπα επισης)...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/1/14 09:43

      Μήπως κάνω λάθος αγράμματε αλήτη; Αυτή είναι η ερώτηση. Και η απάντηση; Ο Τζήμερος δεν πήρε το πτυχίο!!!

      Τον ξέρει ρε η μάνα του τον Τζήμερο; Ενώ τους Τσίπρα και Γλέζο; Όλη η υφήλιος.

      Μήπως κάνω κι εδώ λάθος; Και στην τελική, τι απαντάς; Εγώ στο χύμα αγράμματο αληταρόνι απευθύνομαι και όχι σε σένα το νομπελίστα.

      Να το πάω και πιο πέρα; Η μόρφωση (η "εγγραματοσύνη") των ανθρώπων κρίνεται από τα τυπικά τους προσόντα;

      χαχαχαααααααααααααα πόσο άσχετος είσαι...

      σαν να λέμε ότι ο Αλέκσης είναι ... μορφωμένος; Επειδή έχει δίπλωμα πολυτεχνείου;;;

      χαχααααααααααααααα Yes, he do, de do!!!!!

      τι λέτε ρε γιδοβοσκοί που κορδώνεστε με υφάκι και το παίζετε και γραμματιζούμενοι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/1/14 12:41

      Καλα ρε, τοσο πολυ σε πειραξε η αληθεια? δεν πειραζει, περαστικα σου...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος1/1/14 11:33

    Το αντίθετο του αυταρχισμού και της λιτότητας είναι η αγιοβασιλιάτικη δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ;;

    Μια δημοκρατία του να λες "ναι σε όλους" και ο καθένας να λέει την παπαριά του στα ΜΜΕ, και μετά προσπαθείς να δίνεις διευκρινίσεις για το τσίρκο Medrano που είσαι. Άσε μας ρε ΣΥΡΙΖΑ.

    Ρε όταν σκάσει η βόμβα της πραγματικότητας να δείτε (μερικοί) τι γέλια θα κάνουν. Εμείς όχι. Τι να την κάνεις την ικανοποίηση να βλέπεις το λιντσάρισμα του ΣΥΡΙΖΑ που μας τα λέει μεγάλα, όταν ταυτόχρονα καταστρέφεται ο τόπος;

    Και όταν λέω καταστρέφεται εννοώ καταστρέφεται. Δε μιλάω για αιθαλομίχλες, και μπάτσους και λαμόγια. Το "καταστρέφεται" μας εύχομαι να μη το δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/1/14 13:31

    Καλα ρε, το χαψατε πως ο Αη Βασιλης θα σας φερει τον Τσιπρα και χρονιαρα μερα γα*ηθηκατε στα copy-paste?

    Ρε ειστε σοβαροι??? 40 χρονώ μαντραχαλοι και ακομα πιστευετε στον Αη Βασιλη???


    ΥΓ. δεν πειραζει, οτι κανεις σημερα, λεει, το κανεις ολο τον χρονο: συνεχιστε λοιπον να μας διασκεδαζετε!!! ολο το χρονο θα γελαμε μαζι σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/14 09:46

      Τα copy paste Που βλέπω εγώ (που είναι πολύ ενδιαφέροντα και μεστά χιούμορ) περισσότερο αναφέρονται στις ψευδαισθήσεις σας περί "δημοκρατίας" και στον Τσίπρα, παρά στον Αγιο Βασίλη... Κάποιος έχει μύγα και μυγιάζεται μου φαίνεται...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος2/1/14 10:58

    Και για το δεκατέσσερα,
    πριν η χρονιά τελειώσει,
    εύχομαι να ΄ρθει ο ΣΥΡΙΖΑ
    τη χώρα μας να σώσει.

    Να σκίσει τα μνημόνια,
    να διώξει και τον πόνο,
    να δώσει χρήμα στο λαό,
    μ΄ένα άρθρο κι ένα νόμο.

    Να έχουμε όλοι ακίνητα
    ίσα με του Στρατούλη,
    λεφτά πολλά κι ομόλογα,
    σαν του Παπαδημούλη.

    Να ΄χουμε λίρες Αγγλικές,
    ωσάν τη Βαλαβάνη,
    βραβεία όλοι να παίρνουμε,
    ωσάν το Βαξεβάνη.

    Εφάπαξ σαν του Τσουκαλά,
    όλοι να τα χαρούνε,
    να μπαίνουν στο δημόσιο,
    όσοι το επιθυμούνε.

    Να γίνουμε Αργεντινή,
    μα και Βενεζουέλα,
    να ψάχνουμε κωλόχαρτα, δραχμές -δεκάρες,
    ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.