8.11.13

#skouries #SaveSkouries9N Η Κατερίνα Ιγγλέζη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Μεταλλείων Χρυσού

Στην εκπομπή «Με το Ν και με το Β», μίλησε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη, για την καθιέρωση της 9ης Νοεμβρίου, ως Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Μεταλλείων Χρυσού στη Χαλκιδική. Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο, θα διαδηλώσουν και θα συμμετέχουν σε δράσεις, «ώστε να σταματήσουν όλες οι διώξεις και φυλακίσεις σε βάρος μας και για να πάψουν άμεσα οι εργασίες εξόρυξης χρυσού στην Χαλκιδική. Τώρα σας χρειαζόμαστε όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής στο Ράδιο Παρατηρητής.
Παράλληλα η κ. Ιγγλέζη μίλησε στους Νίκο Βαβατσικλή και Νατάσσα Βαφειάδου, για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, καθώς και για την αστυνομική επέμβαση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Ακούστε την συνέντευξη.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/11/13 01:17

    ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/11/13 19:39

    Κρίμα να ταυτίζεται ο Παρατηρητής με όλα αυτά τα λέσια.Ας βγάλει και τη Ζωή Κασσιδιάρη να στριμώχνεται στα κάγκελα της ΕΡΤ και να ουρλιάζει από τα μικρόφωνα Βοήθεια Βοήθεια με σκοτώνουν φαντασιώντας χειροπέδες πολυτεχνεία και άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.