30.11.13

Οι εργαζόμενοι της Κόκα Κόλα μιλούν στο inpost.gr για τον αγώνα τους

«Στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα δικαιώσουμε και τους Έλληνες καταναλωτές που μας στηρίζουν και στέκονται δίπλα μας», είπαν οι εργαζόμενοι της Κόκα Κόλα που επισκέφθηκαν την Κομοτηνή στα πλαίσια ενημερωτικής εκστρατείας στη βόρεια Ελλάδα για το τι συμβαίνει στον πολυεθνικό επιχειρηματικό γίγαντα.
Οι εργαζόμενοι της Κόκα Κόλα Σμεράϊδος Βασίλης και Τσάντα Αναστασία, μίλησαν στο inpost.gr και αναφέρθηκαν στην απεργία τους που ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην εταιρία. Ακούστε την συνέντευξη.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/11/13 14:29

    Άρα πίνετε κόκα κόλα για να μας στηρίξετε μας λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/11/13 18:42

    Τα πράγματα είναι απλά: στον ιδιωτικό τομέα αν δεν πάει καλά η αγορά, η ίδια η επιχείρηση ή συμβεί κάτι αναπάντεχο, ζορίζονται μέχρι τέλους κυρίως οι εργαζόμενοι. Πού το περίεργο;;; Αυτή είναι η ζωή. Να μη συμβεί σε κανέναν. Αλλά άμα συμβεί, τι το αναλύουμε τόσο πολύ;;;; Από πού προκύπτει ότι πρέπει για έναν "πολυεθνικό επιχειρηματικό γίγαντα" να τρέξουμε να του συμπαρασταθούμε;;; Επειδή έχουν οικογένειες οι εργαζόμενοι;;; Κι εμείς το ίδιο. ΗΞΕΡΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ (ΕΥΤΥΧΩΣ) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. Αυτά τα δύο δεν αρκούν για την ερμηνεία του προβλήματος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/11/13 23:48

    αυτό καταλαβαίνω κι εγώ. αλλά ούτως ή άλλως πίνουμε κοκα κόλα, πάει με όλα, rock-a-rolla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/12/13 09:50

    Κύριοι, Η ελλαδα δεν εχει σχέση με Ευρώπη, Ευρωπαϊκό Νότο, αλλα με Βαλκανια και Μέση Ανατολή.

    Οι κρίσεις φανερώνουν το πραγματικό μας πρόσωπο.

    Το κρατος και η κοινωνία που το απαρτιζει έχουν πιο πολλά κοινά με τους τύπους σε Ιράκ, Ιραν και άλλες χώρες. .

    Μπορεί να πονάει η αλήθεια, αλλά έτσι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/12/13 19:27

      Κάνετε λάθος, κύριέ μου. Καμία άλλη δυτική χώρα - με εξαίρεση, ίσως, την Ιταλία του 70 - δεν αντιμετώπισε μία τόσο πολυσχιδή και σοβαρή κρίση. Στα κράτη που αναφέρετε (αλήθεια, γιατί ξεχνάτε την προ δεκαετίας Τουρκία), ήδη θα είχε ανθίσει η "άνοιξη", με εξεγέρσεις, πλατείες Ταχρίρ και πραξικοπήματα...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/12/13 21:30

      Δηλαδή μίστερ 19:27 εσείς υποστηρίζετε ότι η Ελλάδα είναι κανονική δυτική χώρα;;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/12/13 22:52

      Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια....

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/12/13 09:50

    Συμβάλλαμε όλοι με την αδιαφορία μας στην "κατεδάφιση" της παιδείας , της παιδείας που θα μπορούσε να συνεισφέρει στην εμπέδωση του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας αλλά αφέθηκε στους γνωστούς "δημοκράτες" οι οποίοι έκαναν το μέσο πολίτη να αισθάνεται βλαχο-βαλκάνιος (που είναι) και "εναλλακτικός" σε σχέση με τα κορόιδα του Βορρά (που ΔΕΝ είναι) . Ενώ λοιπόν υπήρξαν τα κονδύλια από τους "τοκογλύφους" εμείς επιλέξαμε να διατηρήσουμε την ιδιαιτερότητά μας ως έθνος και να αυξήσουμε το κατά (μοσχαρο)κεφαλήν εισόδημα παρά το μορφωτικό "εισόδημα". Και μην πει κανείς ότι φταίνε (μόνο) οι πολιτικοί γιατί και σήμερα από τους πολιτικούς περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Το πως θα γίνει αυτό δεν το ρωτάτε για να μπορείτε να βρίζετε μετά. Ε ρε "παρθένες" που έχει αυτή η χώρα και δεν το ξέραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.