8.11.13

#ERTopen #ert Ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας μιλάει στο Ράδιο Παρατηρητής για τα γεγονότα στο Ραδιόμεγαρο της ΕΡΤ

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιάννης Δάρρας, μίλησε στο Ράδιο Παρατηρητής και στους Νίκο Βαβατσικλή και Νατάσσα Βαφειάδου για τα τελευταία γεγονότα στην ΕΡΤ.
Αναφέρθηκε στην αυτοδιαχειριζόμενη ελεύθερη τηλεόραση και ραδιόφωνο των εργαζόμενων της ΕΡΤ από τις 11 Ιουνίου, ημέρα που έπεσε από την κυβέρνηση Σαμαρά το «μαύρο», κάνει την αυτοκριτική του, ενώ παράλληλα σχολιάζει την συνεργασία του με την Ανθή Σαλαγκούδη. Τέλος αναφέρεται στο πρώτο δελτίο ειδήσεων περίπου 1,5 ώρας, μετά την αστυνομική επέμβαση στο Ραδιομέγαρο, όπου οι εργαζόμενοι έστειλαν το μήνυμα πως η ΕΡΤ είναι ακόμα «ζωντανή». Ακούστε την συζήτηση.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/11/13 21:20

    Ο παρτενέρ της Σαλαγκούδη διαμαρτύρεται.
    Όπως κλαίγεται ο Λερίδης γιατί κόπηκε η μαμαλίγκα από το γνωστό κρατικό γραφείο και φταίει και γιαυτό το μνημόνιοοοοο. Α ρε σοπανίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.