19.11.13

Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αλεξανδρούπολης και ΔΠΘ

Υπεγράφη τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Γεώργιο Παπαγεωργίου.
Η συνεργασία αφορά τόσο σε καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα απευθύνονται σε παιδιά δημοτών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όσο και σε προγράμματα στήριξης υπηρεσιών του Δήμου προς τους δημότες. Στα προγράμματα αυτά, η Σχολή Επιστημών Αγωγής του ΔΠΘ θα συνδράμει με το ειδικευμένο προσωπικό και τους φοιτητές της, οι οποίοι θα έχουν ως έργο το σχεδιασμό, την επίβλεψη, την υλοποίηση και την αξιολόγηση των προγραμμάτων αυτών.  
Από πλευράς του, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα παρέχει τους χώρους, όπου προσωπικό του θα υποστηρίζει την υλοποίηση των προγραμμάτων, συνεργαζόμενο με το προσωπικό της Σχολής, ενώ θα παρέχει και τον απαιτούμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.