19.11.13

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων του αγώνα Πανθρακικός – Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι την Τρίτη 19 Νοεμβρίου άρχισε η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Super League με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στο ΟΠΑΠ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος από τις 09:00 - 15:00 και το απόγευμα 18:00 - 21:00. Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα). Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
  • Θύρα 1: 20 ευρώ (δεν θα υπάρχουν παιδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα)
  • Θύρα 2: 10 ευρώ 
  • Θύρα 5: 15 ευρώ (δεν θα υπάρχουν παιδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα)
  • Θύρα 6: 15 ευρώ (δεν θα υπάρχουν παιδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα)
Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Πανθρακικού θα λειτουργήσει το σύστημα ελέγχου εισιτηρίων ηλεκτρονικά, το οποίο και θα αποτρέπει την είσοδο φιλάθλων με πλαστό εισιτήριο κάτι το οποίο άλλωστε διώκεται ποινικά. Για την αποφυγή των όποιων προβλημάτων, η ΠΑΕ συνιστά στους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.