16.11.13

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο. Ουδείς!!!» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο. Από το τανκς δεν πέθανε κανείς. Ουδείς!!! Πρόκειται για τον ιδρυτικό πολιτικό μύθο της ιδεολογικής κυριαρχίας της Αριστεράς. Για να στοιχειοθετηθεί ο μύθος πήραν το αστυνομικό δελτίο εκείνων των ημερών και όποιος είχε πεθάνει στην Αττική από οποιαδήποτε αιτία έγινε νεκρός δήθεν από ελεύθερους σκοπευτές και από αστυνομική βία». Αυτά δεν τα είπε η Χρυσή Αυγή, αλλά μέλος της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ!!! Ποιος;
Ο γνωστός Άδωνις «Μπουμπούκος» Γεωργιάδης, στις 17 Νοεμβρίου του 2009! Αυτό το μνημονιακό πρωτοπαλίκαρο της ΝΔ, μεταγραφείς από το ΛΑΟΣ, ο οποίος στηρίζετε από το «σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ! Τελικά ο Αντώνης Σαμαράς δεν ακολουθεί την ατζέντα της Χρυσής Αυγής. Την έχει ενσωματώσει κι ο Βενιζέλος την υποστηρίζει!!!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/11/13 18:54

    Δεν ξέρω αν ο Άδωνις "στηρίζετε" από το ΠΑΣΟΚ, ξέρω ότι εσείς στηρίζετε όλους τους μπαχαλάκηδες που καπηλεύονται τον αγώνα του πολυτεχνείου και δρουν εναντίον των συμφερόντων της κοιωνωνίας πουλώντας φθηνό (και τζαμπαμαγκικό) αντιμνημονιασμό. Τέτοιες και χειρότερες δηλώσεις έχουν κάνει ο Σαμαράς ("δεν θα επιστρέεψω ούτε σαν αρχηγός στη ΝΔ") και πολλοί άλλοι πολιτικοι αλλά τελικά ψηφίζονται.

    Εντάξει ο Άδωνις λέει "ψέμα" ειδικού τύπου. Αυτό δεν τον κάνει χειρότερο από το θίασο του ΣΥΡΙζΑ και του Καμμένου με τον οποίο οσονούπω αρραβωνιάζεται ο Αλέξης.

    Αν ξεπέφτετε σε τέτοια επιχειρήματα για να πλήξετε την κυβέρνηση που είναι όντως άθλια, απλά τη δυναμώνετε. Δεν έχετε καταλάβει τις προτεραιότητες της εποχής μας.

    Και αν ξεπέσω κι εγώ στο επίπεδό σας (πανεύκολο, σιγά το επιπεδο) να σας θυμίσω τις μπαρούφες του προέδρου του 15μελούς που θέλει να γίνει και πρωθυπουργός;;;; Yes, I does!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.