4.11.13

Θεατρικός Νοέμβρης στην Ορεστιάδα με τρεις εναλλασσόμενες παραστάσεις

Από την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, ξεκινάει η νέα χειμερινή σεζόν του Θεατρικού Εργαστηρίου Ορεστιάδας «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», με τρία έργα για μικρούς και μεγάλους, κάθε Κυριακή και Τετάρτη.
Κυριακή πρωί (11:30), το έργο για παιδιά που αγαπήθηκε πολύ την περασμένη σεζόν «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά. Στις 10, 17 και 24 Νοεμβρίου, μόνο για τρεις τελευταίες παραστάσεις αυτής της τρυφερής, μοναδικής ιστορίας. Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, ένας ύμνος στην ελεύθερη σκέψη, την απελευθέρωση από τα δεσμά και το δικαίωμα στο όνειρο...
Κυριακή βράδυ (20:30), η απολαυστική και πολυβραβευμένη κωμωδία «Μαρία Πενταγιώτισσα» του Μποστ που ανέβηκε από το ΔΙΟΝΥΣΟ σε συμπαραγωγή με τον ΘΕΑτρικό ΣΥλλογο Διδυμοτείχου (ΘΕΑ|ΣΥ|) την περασμένη Άνοιξη στο Διδυμότειχο και θα παιχτεί για πρώτη φορά στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ μόνο για τρεις παραστάσεις: στις 10, 17 και 24 Νοεμβρίου.
Τετάρτη βράδυ (20:30), το Μπακάλικο του Ζήκου και του κυρ-Παντελή ξανανοίγει για όσους δεν πρόλαβαν, για όσους δεν χόρτασαν, για όσους δεν το απόλαυσαν όσο θα ‘θελαν – οριστικά οι ΤΡΕΙΣ τελευταίες παραστάσεις για τη μεγάλη επιτυχία της χρονιάς που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη όπου παίχτηκε τον περασμένο χειμώνα και το καλοκαίρι! «Ο Μπακαλόγατος» ή «Της Κακομοίρας» των Χ. & Γ. Γιαννακόπουλου, στις 13, 20 και 27 Νοεμβρίου 2013.
Εντωμεταξύ, ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρόβες για τις νέες παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου Ορεστιάδας «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», οι οποίες και θα καλύψουν όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα της χειμερινής σεζόν 2013-2014 και θα ξεκινήσουν από τα μέσα Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.