21.11.13

Δωρεάν σπιρομέτρηση στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ορεστιάδας

Μία ακόμη δράση διοργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ – ΕΡΑ Ορεστιάδας, επιβεβαιώνοντας πως παραμένουν ενεργά παρόντες στην κοινωνία και στις ανάγκες της. Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με το Σωματείο Εποχικών Εργαζομένων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (Ορεστιάδας) και υπό την αιγίδα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ορεστιάδας, διοργανώνουν Ημέρα Σπιρομέτρησης.
Με την ευγενική χορηγία της UCB ΑΕ, και τη συνδρομή των Πνευμονολόγων Αθανασίου Παπανδρέου και Ελένης Τσιάτα, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν Σπιρομέτρηση, την εξέταση διάγνωσης διαφόρων αναπνευστικών παθήσεων. Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ορεστιάδας (Ευριπίδου 35), από τις 10:00 έως τις 14:00.
Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης γίνεται με αφορμή τον πρόσφατο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ), όπως έχει καθιερωθεί η τρίτη Τετάρτη του Νοέμβρη κάθε έτους (20η Νοεμβρίου για φέτος), με στόχο την πρόληψη των αναπνευστικών παθήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.