25.11.13

Ποιος θα είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ που θα δώσει τη μάχη για το Δήμο Κομοτηνής;

Εντείνονται οι εργασίες στα κόμματα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014 που αναμένεται να καθορίσουν τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.
Ο νέος εκλογικός νόμος που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση με την καθιέρωση δύο ψηφοδελτίων για τους υποψήφιους δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους, διαμορφώνει νέα δεδομένα για τη διεκδίκηση των δήμων και των περιφερειών, αφού τα πρόσωπα που θα τεθούν επικεφαλής στα ψηφοδέλτια θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή των ψηφοφόρων. Βέβαια θα περιμένουμε πρώτα απ’ όλα να το δούμε να γίνεται πράξη.
Σε ότι αφορά το Δήμο Κομοτηνής, με καθαρό αντιμνημονιακό πλαίσιο θα μπει στη μάχη των εκλογών ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/11/13 22:25

    Ξυνισμένες λύσεις του 3%.Ο Μεγάλος ΣΥΡΙΖΑΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/13 09:28

      Λάθος το λες.

      ΣΥΡΙΖΑ$$$$$$$$$$$$ είναι το σωστό

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/11/13 22:32

    Με τον Στρατιάδη υποψήφιο να ετοιμάσουμε παλάσκες κράνη σακίδια , εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ δεν σας έμεινε μυαλό; Τι θέλετε δηλαδή να γίνουμε οι νέες Σκουριές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/12/13 11:53

      μην μπερδεύεσαι φίλε, για να γίνουμε σκουριές χρειαζόμαστε τον(αρ) Πάχτα δήμαρχο!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/11/13 08:13

    ΜΕ ΠΕΤΡΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ?ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΑΣΟ ΠΑΡΑΣΧΟΥ.ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

    ΜΑΣΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/11/13 09:56

    Μέσα σε όλη την υπόλοιπη μπουρδολογία, η Αυγή ζητά αποκλεισμό της εθνικής ελλάδας από τη Βραζιλία!!!!!!

    Η φράση “εθνικό συμφέρον” ή άντε "επιτυχία εθνικού συγκροτήματος" είναι μάλλον άγνωστη για την Αριστερά στην Ελλάδα…

    Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και κρίνετε από μόνοι σας το εύρος της μαλ…ίας του αρθρογράφου:

    “Το δικό τους στίγμα άφησαν χθες οι νεοναζί κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία στο Καραΐσκάκη.

    Αφού γέμισαν με ναζιστικά φέιγ βολάν τους γύρω χώρους του γηπέδου και του ηλεκτρικού σταθμού στον Πειραιά, εμφανίστηκαν στο γήπεδο με εθνικιστικές μπλούζες και σύμβολα, με μερικούς από αυτούς ντυμένους Σπαρτιάτες (;), με τις γραφικές περικεφαλαίες στο κεφάλι τους.

    Ωστόσο εκτός από το γελοίο της αμφίεσης, δεκάδες από αυτούς κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου με περηφάνια ύψωσαν μαζί με τα λάβαρα τους και το δεξί τους χέρι.

    Ο ναζιστικός χαιρετισμός φαίνεται πως δεν ενόχλησε κανέναν από τους φιλάθλους, αφού επαναλήφθηκε και στη συνέχεια. Ούτε όμως και τα χυδαία εθνικιστικά συνθήματα.

    Βέβαια, μπροστά στη νίκη της εθνικής, τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν τον αγώνα είτε δεν παρατήρησαν το χιτλερικό χαιρετισμό είτε το θεώρησαν αμελητέο και ανάξιο αναφοράς. Άραγε, το πρόσεξαν οι παρατηρητές της Fifa; Οι διαιτητές; Οι παίχτες και τα επιτελεία των ομάδων;

    Αν το παρατήρησαν, αφού ήταν αρκετά εμφανές όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, γιατί δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να προχωρήσει, έστω, σε μία σύσταση, εάν όχι να τους πετάξει έξω από το γήπεδο; Είναι περήφανοι οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές να επικροτούνται και να επιδοκιμάζονται με ναζιστικούς χαιρετισμούς;

    Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλιας καθώς και οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν έχουν τίποτα να πουν ;

    Και για όσους τρέξουν να δικαιολογήσουν, πως δεν πρόκειται απαραίτητα για χρυσαυγίτες ή πως μιλάμε για μεμονωμένους “γραφικούς”, τα πανό που σήκωσαν μετά τη λήξη τους αγώνα για τους “νεκρούς ήρωες” χρυσαυγίτες, μάλλον δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

    Εάν η ΕΠΟ και η πολιτεία επιθυμούν οι εξέδρες στα γήπεδα που αγωνίζεται η εθνική Ελλάδας να αποτελούν χρυσαυγίτικες γιορτές ας είναι. Έστω και τώρα όμως η Fifa οφείλει να πάρει θέση, αφού ο ρατσισμός και ο ναζισμός αντίκεινται ανοιχτά στους κανονισμούς της.

    Παρ’ όλα αυτά, εάν πρώτοι απ’ όλους οι υγιείς φίλαθλοι και το οπαδικό κίνημα δεν απομονώσουν τους φασίστες στα γήπεδα, τότε σύντομα η εικόνα με τα υψωμένα χέρια θα αποτελέσει μια κανονικότητα, στην κατά τ’ άλλα “γιορτή του ποδοσφαίρου”.

    Και ας μην ξεχνάμε πως αυτά είναι τα χέρια που με μεγάλη ευκολία μπορούν να βαφτούν με αίμα ξανά”.

    ( http://www.avgi.gr/article/1314229/xrusaugites-me-perikefalaia )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/13 21:25

      Δηλαδη, εσενα αυτα τα σκηνικα σου αρεσουν;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος26/11/13 10:06

    μπορουμε με ασφάλεια να αναφωνήσουμε: "ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/11/13 18:39

      Δεν μπορώ να γνωρίζω αν είσαι ο εμπνευστής του ρητού αυτού, αλλά συγχαρητήρια για την ευστοχία του, έστω και αν αποτελεί σχόλιο σε μάλλον "άσχετη" ανάρτηση !!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/11/13 09:49

      καθόλου άσχετο

      Καλά παιδιά κάποιοι αντιμνημονιακοί αλλά δεν προσέχουν τα κακά παιδιά με τα οποία πάνε να "αλλάξουν τα πράγματα".

      αν δεν ταιριάζει αυτό σε ανάρτηση για υποψηφίους ΣΥΡΙΖΑ που και στην αυτοδιοίκηση θα δώσουν τον αντιμνημονιακό αγώνα, τότε πού ταιριάζει;;;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος26/11/13 12:17

    Για Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ πάει ο "Σ.Κυριακίδης" .Το γραψε το autodioikisi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/11/13 11:06

    ευτυχώς που μείναν οι μνημονιακοί τα καλά παιδια που δεν είναι λαμόγια...
    ...και δε γέρνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.