21.11.13

ΣΥΡΙΖΑ προς Ντόλιο: «Η πόρτα είναι κλειστή στους εκφραστές του μνημονίου»

Απάντηση – δελτίο τύπου σε σκληρή γλώσσα, εξέφωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αλεξανδρούπολης, στον βουλευτή Έβρου Γιώργο Ντόλιο για τα όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ.

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/11/13 20:11

    Το να μου λες οτι υποστηρίζεις τοΣΥΡΙΖΑ το δέχομαι. Το να μου λες οτι παιρνεις στα σοβαρά αυτά που υπόσχεται ειναι τραγικό και με κάνει να σε χαρακτηρίζω βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/11/13 20:13

    Για πλάκα έκανα στο γραφέιο υπολογισμούς. έβαλα κάτω τις υποσχέσεις που έχει τάξει ο ΣΥΡΙΖΑ (καθαρίστριες, μίνιμουν μισθό, διορισμούς, επαναπροσλήψεις).

    Μόνο και μόνο για αυτά η κυβερνήση του θα πρέπει χονδρικά να βρει κάποια ΔΙΣ, ανάλογα με το τι τηρήσει αυτό το νούμερο φτάνει από 4,8 ΔΙΣ μέχρι και 11 ΔΙΣ...

    όλα τα υπόλοιπα είναι μπαρούφες. εγώ έχω τους υπολογισμούς μου και στηρίζονται σε δηλώσεις του προέδρου του 15μελούς..

    Ποίος θα καλύψεις αυτά τα ΔΙΣ?

    Πάντως υπάρχει μια λύση να ΚΑΛΥΨΕΙ όλες τις υποσχέσεις του..

    ΤΣΙΠΡΟΕΥΡΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/11/13 20:18

    Για να μην κλέψω την πατέντα, το προηγούμενο σχόλιό μου για αυτούς που βλακωδώς κρέμονται από τις χαζομάρες του ΣΥΡΙΖΑ, είναι από τον Kapital dog.

    Μην κατηγορηθώ και για λογοπλοκή.

    Με το όνομα αυτό συμβολίζει το "καπιταλόσκυλο" ότι εκεί φυσικά θα καταλήξουμε, καπιταλισμός εναντίον κομμουνισμού και όλοι θα πρέπει να πάρουμε θέση. Ουδετερότητες δε χωράνε γιατί τα πράγματα είναι κρίσιμα.

    Εγώ Σαμαρά δε γουστάρω, ούτε Βενιζέλο. Αλλά αν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι το ανάχωμα στους σαλεμένους ή ορκισμένους κομμουνιστές που κάνουν πολιτική με τα ευφυολογήματα περί μνημονίων που φταίνε για αυτοκτονίες και παιδάκια που πεινάνε (θαρρείς και το μνημόνιο είναι η αιτία και όχι το αποτέλεσμα της κακής μας πολιτικής και παιδείας σαν λαού), αυτούς τους άθλιους θα στηρίζουμε. Μπροστά στον Τσιπρα και τους δεξιούς "επαναστάτες" του Καμμένου είναι οάσεις λογικής και χρηστής διαχείρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/11/13 20:19

    Από ότι κατάλαβα τα σημαντίκα θέματα ΑΥΤΗΣ της εβδομάδας για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν

    1:) να λύσουν το θέμα Τατσόπουλου
    2:) τι θα κάνουν με τις καθαρίστριες
    και με τοςυ γελοιογράφους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/11/13 20:20

    Κανονικά η κυβέρνηση θα έπρεπε να απευθύνει ευχαριστήρια επιστολή στο ΣΥΡΙΖΑ που της εξασφάλισε τον απαραίτητο χρόνο προκειμένου να φτάσει ασφαλής (η κυβέρνηση) στο επόμενο κούρεμα. Τι δεν έγινε κατά λάθος η πρόταση μομφής ; Άντε καλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/11/13 18:35

    Τον Μάιο που θα έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τι θα λένε όλα τα φερέφωνα της κυβέρνησης. Και άντε να είναι κάποιος βολεμένος και λεφτάς το καταλαβαίνω να υποστηρίζει την κυβέρνηση αλλά οι περισσότεροι εδώ που τη υποστηρίζουν είναι φτωχομπινιέδες των 600 ή 900 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/11/13 20:28

      Η ανάλυση του 18:35 είναι ευφυέστατη και εμβαθύνει. Λεφτάδες πάνε με αστική δημοκρατική κυβέρνηση και άνεργοι ή φτωχομπινέδες με τους κομμουνιστές.

      Θάμαξα!!!!!!!

      Μια μικρολεπτομέρεια ότι κομμουνιστικά κράτη είναι τα πλέον καθυστερημένα και φτωχά (όπως και οι απομιμήσεις τους σαν την δήθεν καπιταλιστική Ελλάδα) και όλοι οι κομμουνιστές μετατρέπονται σε οικονομικούς γίγαντες όταν ορκιστούν στον καπιταλισμό (βλ. Κίνα π.χ.), ε αυτό θα το απαντήσει ο Αυτιάς κι ο Παπαδάκης. Κατι θα βρουν να πουν για να συνεχισθεί το δούλεμα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/11/13 20:30

      Το Μάιο ΑΝ έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή τέλος πάντων ΟΠΟΤΕ έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το ενδιαφέρον δεν θα είναι τι θα λένε αυτοί που αντιτίθενται στο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα (και όχι υποστηρίζουν κυβέρνηση αριστερά προπαγανδιστικά τρολόσκυλα όπως σας λένε να παίζετε σαν κασέτα...). Το απολύτως ενδιαφέρον είναι τι θα ζητάνε και τι θα λένε μετά και κυρίως τι θα ΠΡΑΞΟΥΝ μετά οι προδομένοι...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/11/13 10:43

      Καταρχήν και εγώ δεξιός είμαι αλλά πάω για ΣΥΡΙΖΑ. Από πού προκύπτει ότι ΣΥΡΙΖΑ= κομμουνισμός? Τι άλλο θα διαβάσουμε. Η κεντροαριστερά δεν έχει καμία σχέση με κομμουνισμό. Η κεντροαριστερά λέει τα αυτονόητα που ισχύουν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Δηλαδή δικαίωμα για εργασία με αξιοπρεπή μισθό για όλους όσους έχουν προσόντα. Όποιος αξίζει να έχει δουλειά. Στην Γερμανία κατώτατος μισθός 1700 euro και δεν υπάρχει άνεργος πτυχιούχος. Αντιθέτως αν είναι κάποιος αμόρφωτος δεν βρίσκει δουλειά. Αυτό θέλω. Και φυσικά η περιουσία του καθενός να είναι ανάλογη της δουλειάς του όχι όπως τώρα που ο κάθε αμόρφωτος βλάχος έχει κληρονομίσει απο τουρκοκρατίας χιλιάδες στρέμματα και παίρνει επιδοτήσεις και οι μορφωμένοι είναι άνεργοι.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/11/13 12:22

      Αν αντιτίθεσαι στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν υποστηρίζεις την κυβέρνηση τότε τι υποστηρίζεις τρολ? Τους φασίστες ναζί??? Τότε είσαι ανθέλληνας προδότης που μισείς τους πάντες.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος24/11/13 18:53

      Παραείσαι παπάρας 12:22

      Όποιος ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ στον παλαιολιθικό ΣΥΡΙΖΑ, δεν υποστηρίζει την κυβέρνηση γιατί είναι ανίκανη (απλά είναι με την κοινή λογική των καιρών και αυτό τη διασώζει) είναι ... ναζί. Τόσο απλοϊκά. Τόσο ηλίθια. Τόσο φασιστικά. Τόσο άσχετα.

      Α πάγαινε ρε στην τρύπα σου που θες να σχολιάσεις κιόλας.

      Για την ιστορία: ΝΑΙ, η Κυβέρνηση είναι ανίκανη και άθλια. ΝΑΙ, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός από ανίκανος και σε λάθος φιλοσοφικό - τουλάχιστον - στρατόπεδο (εκείνο του αμέριμνου επιδοματικού κομμουνισμού των διορισμών και του λεφτόδεντρου στον κήπο μας που το τρυγούμε). Σε σχέση με τη ΧΑ και οι δύο είναι ασύγκριτα θετικότερες επιλογές. Και οι δύο είναι ασύγκριτα διεφθαρμένοι, σάπιοι και ανίκανοι και κάποιος κόσμος που ψηφίζει ΧΑ θέλει να δώσει το μήνυμα της εκ του ασφαλούς αηδίας για τα φούμαρα που τρώει και από κυβέρνηση (λιγότερο) και από ΣΥΡΙΖΑ (πολύ περισσότερο).

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24/11/13 18:59

      Πρέπει να είσαι και πολύ ... δεξιός 10:43 για να λες τόσες μαζεμενες μαλακίες σαν βεβαιότητες.

      Η ζωή αγορίνα δε λύνεται όπως την περιγράφεις (ούτε είναι έτσι ακριβώς όπως την περιγράφεις).

      Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ προς τον οποίο λες ότι πας επιλύει κάποιο από τα ζητήματα που θίγεις και μάλιστα ούτε καν τα αναφέρει.

      Και ψιτ, να σου πω ρε δεξιέ ένα μυστικό;;; Αξιοπρεπής μισθός και δουλειά για όλους, και κληρονομικό δίκαιο που να είναι σωστό, δεν αποτελούν παραγγελιές. Ούτε περιμέναμε την κρίση για να τα συζητήσουμε όσοι είμαστε σοβαροί (και ΔΕΝ ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ).

      Και το κυριότερο;;; Στην Κεντροαριστερά (που ΔΕΝ είναι ο ΑΚΡΟαριστερός ΣΥΡΙΖΑ) υπάρχουν και διαβαθμίσεις κομμουνιστογενείς και κομμουνιστοστραφείς. Αλλά μην δώσουμε και διάλεξη. Αφού συμφωνούμε ότι ο κομμουνισμός (δλδ ΚΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ) είναι κάτι κακό, ας παραμείνουμε σε αυτό.

      Όσο για την κεντροαριστερά, αν βρει βηματισμό, θα σαρώσει. Το δυστυχές για αυτή είναι ο νέος "μικρός" δικομματισμός του κωλοτούμπα κωλόφαρδου Σαμαρα και των σαλεμένων "πατριωτών" "επαναστατών" Τσίπρα - Πσεκαζμένου.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος24/11/13 21:34

      Να γυρίσω στην "τρύπα" μου? LOL. Ξέρεις η "τρύπα" μου τρολλάκι είναι μια σπιταρώνα σε προάστιο της Αθήνας. Αντιθέτως εσύ πάω στοίχημα ότι είσαι γκάτζιος φτωχομπινιές. Επίσης είμαι εισοδηματίας ρεζίλα και φυσικά θα σχολιάζω όσο θέλω και θα υποστηρίζω την κεντροαριστερά όσο θέλω.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος25/11/13 00:12

      Ρε μαλακες, δεν υπαρχετε!!! το βλεπω και σκαω στα γελια ρε : "ο ΑΚΡΟαριστερός ΣΥΡΙΖΑ"!!!!!!

      ελεος ρε μαλακες, ελεος....

      δηλαδη σαν να λεμε,,, ο Δραγασακης και ο Κωσταντοπουλος ειναι ακροαριστεροι???? οι Υπουργοι του Ζολωτα και του Τζαννετου;;;

      αν ναι, τοτε το ΝΑΡ, το ΚΚΕ μ-λ και το ΕΕΚ τί ειναι ρε μαλακες;;;
      ακροαριστεροτεροι;;; ή ακροακροαριστεροι;;;

      σας το ξαναπειπα και θα το ξαναπω: σοβαρευτειτε, γελαει ολος ο κοσμος μαζι σας...


      ΥΓ.1 Γιωργο Πεταλωτη, κανε στους κολαούζους σου ενα φροντιστηριο: τί ειναι κεντροαριστερα, τί ειναι ακροαριστερα, τί ειναι αριστεριστες, τί ειναι αντιεξουσιαστες κτλ κτλ
      Εσυ σιγουρα τα ξερεις και τα ξερεις καλα - καιρος να τα μαθουν κι αυτοι (για να μη σε κανουν ρεζιλι!)

      ΥΓ.2 "Αλλά μην δώσουμε και διάλεξη" - τί διαλεξη να δωσεις βρε κακομοιρη, τί διαλεξη να δωσεις;;;; που με την ομελετα που εχεις για εγκεφαλο, θεωρεις τη Ρενα Δουρου "κομμουνιστρια" και την Ασημινα Ξηροτυρη της ΔΗΜΑΡ "αναρχοαυτονομη";;;
      Ρε αντε τραβα να σταυρωσεις κανα ψηφοδελτιο, που το παιζεις και "ειδημων", τρομαρα σου...


      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος25/11/13 07:52

      ΚΑΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ,ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος25/11/13 08:49

      Τζούζει η πραγματικότητα 00:12;;;; Τζούζει;;;;; Για αυτό και το παραλήρημα;;;;

      Φυσικά και ακροαριστερός ο ΣΥΡΙΖΑ!!!! Και ΦΥΣΙΚΑ και θες φροντιστήριο. Το (ας το πούμε) πρόγραμμά του το ξέρεις;;; Τον ακτιβισμό του;;; Την προνομιακή του σχέση με την εξωκοινοβουλευτικη αριστερά;;

      Το τυράκι της Δούρου και της Κωνσταντοπούλου (μέσα στις υπόλοιπες αντιφάσεις του συγκυριακού μορφώματος που του έκατσε αξ αντιπολ.) να το πουλήσεις αλλού.

      Χαχααχααα άκου φροντιστήριο από τον ανύπαρκτο πιάτσα, το ... "μορφωμένο" που έμαθε και πολιτική οικονομία και κοινωνιολογία και μας κάνει τον καμπόσο!!!!

      χοχοχοχοχοχοοοοοοοοο, είσαι απιθανος ρε πιάτσα για αγχολυτικό!!!!

      Και μια συμβουλή: Όποιος γλείφει το λαό (ενώ μπορεί να τον σέβεται και να τον καθοδηγεί και να τον ακούει) και όποιος υπόσχεται επιδόματα και διορισμούς και "λαϊκές επιτροπές", με στιλ "θα γίνει Ταχρίρ και 1 εκ κόσμου θα μπουκάρουν στη Βουλή", πέραν του ότι επισήμως κατατάσσεται στους ακροαριστερούς λαϊκιστές, στην πραγματικότητα είναι απλά επικίνδυνος χαζός και αντιπατριώτης. Βούτυρο στο ψωμί του συστήματος. Αλλά αυτό παραείναι βαρύ για σένα. Ας μείνουμε στο προκείμενου περί ακροαριστεράς (για σένα κεντροαριστεράς, άντε για να κάνεις τον επάξιο ανταγωνιστή του Σεφερλή να γελάσουμε παρά την πίκρα της κρίσης που μας έφεραν τα νεάντερταλ του ΠΑΣΟΚ νυν ΣΥΡΙΖΑ και ο Κωστάκης ο Β' ο Μικρός)

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος25/11/13 08:53

      Δίκιο έχει ο 00:12, τι ακροαριστερά και κουραφέξαλα ο ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ παντρεύεται κανονικά τον Καμμένο οσονούπω με παπά και κουμπάρο. Ήδη είναι αρραβωνιασμένοι. Π.χ. μετά τις προχθεσινές ευθείες τηλεοπτικές απειλές Βαρεμένου περί λαικής οργής στον Γεωργιάδη η σύγκλιση είναι προφανής. Απλά ο Καμμένος ως πιο μπρουτάλ αγροίκος μίλησε ευθέως για λυντσάρισμα. Ε θα τα βρουν, πέντε (φάπες) πάνω πέντε κάτω. Δημοκράτες είναι, στον αριθμό θα κολλήσουν ;

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος25/11/13 08:55

      Ρε 00:12, και πολύ σε πάω. Βάλε τα πράγματα στη θέση τους!!!!

      ΠΑρεξηγημένος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τον κατηγορούν γιατί τον ζηλεύουν!!

      Βούτσης: Μιλάμε με τον Καμμένο γιατί μπορεί να βγει κάτι θετικό από τη λαϊκή Δεξιά

      Πες τα ρε Βούτση γιατί μερικοί κακοπροαίρετοι λένε ότι το κάνετε μόνο για να κυβερνήσετε. Παιδαγωγικό λοιπόν είναι το θέμα.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος25/11/13 09:08

      Ρε 00:12 να σου πω κάτι "κεντρο" και όχι "ακρο"αριστερό;;;;

      Τα καλά νέα είναι ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην Ευρώπη.

      Τα κακά ότι εμείς είμαστε στην Ελλάδα.

      Πες μου εσύ, από τις ταμπελίτσες που αραδιάζεις, τι συμπέρασμα βγαίνει;;;;

      χααχαααααααααααααααααααααααααααα πόσο παπάρας είσαι!!!

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος25/11/13 09:14

      Να σου θυμίσω 00:12 ότι 30/11 είναι του Αγ. Ανδρέα. Μην ξεχάσεις τα χρόνια πολλά στον Αλέξη τον κεντροαριστερό.

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος25/11/13 15:06

      Αφού ρε 00:12 είσαι γνώστης του τι είναι αριστερά και δεξιά και είσαι τόσο μορφωμένος πολιτικά για να μπορείς να ακροβατείς ανάμεσά τους με διανοητική μαεστρία δε διαβάζεις και αυτό σαν ενημέρωση να μας πεις για ποιους μιλάει;;

      Άρρωστοι κοινωνοί, ζηλωτές υπαρξιστές, μεταμοντέρνες καριόλες της ισότητας. Χορηγοί της ύπαρξης, καθ’όλα αδιάφοροι που ψηφίζουν με αντιευρωπαϊκό μένος νομίζοντας ότι είναι πολυσήμαντοι, εκφραστές της δηθενιάς. Φαντάζομαι την εξουσία στα χέρια των μισάνθρωπων, που μεταξύ ρακόμελου και κοψιδιού τίγκα στα μπαχαρικά, αυθυποβάλλονται στην νευρασθενική τους φύση με σκοπό την θεραπεία με υπόθετα, δεδομένου ότι η πραγματικότητα δεν αλλάζει στο λίγο κι αδιάφορο της ζωής τους.

      Ο μεσογειακός βόθρος αρέσκεται στην θέση του θύματος.

      Η ελληνική κοινωνία ξεβράζει πληθωρικά "αριστερούς" σχολαστικιστές που νομίζουν ότι έχουν το ακαταλόγιστο, εθελοτυφλώντας στο εξής: ο κόσμος θα ήταν καλύτερος χωρίς αυτούς.

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος26/11/13 07:34

      Xaxaaaaaaaaaaaa

      Είσαι απίστευτα διεισδυτικός ρε 00:12!!!! Όντως τελικά δεν είναι ακροαριστερός ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!

      Μετονομάζεται μάλιστα απο Συριζα σε Συριζοφια.

      Συνασπισμός ριζοσπαστικής φιλελεύθερης αριστεράς.

      Φήμες λενε πως διανέμει στα στελέχη και το μπεστ σέλλερ των αστών, "καπιταλισμός και ελευθερία."

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμος26/11/13 10:32

      Ρε 00:12 όσον αφορά τους "αριστερούς" του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι "αριστερά" ούτε οι λάσπες, ούτε η βρωμόγλωσσα, ούτε η λάσπη κατά διαφωνούντων και αντιφρονούντων, ούτε τα γιαούρτια, ούτε τα γιουχαΐσματα, ούτε οι διπλοπροσωπείες και τα χαζά τρολαρίσματα, ούτε οι καταλήψεις.

      Αντίλογος δε σημαίνει αναξιοπρέπεια.

      Μια άλλη αριστερά είναι εφικτή. Όχι αυτό το ασχημονούν, πρωτίστως κατά του ίδιου του εαυτού του, τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ, ελέω ζαλίσματος λόγω κρίσης.

      Διαγραφή
    18. Ανώνυμος26/11/13 21:45

      Οφειλω να ομολογησω παντως πως ειστε εξαιρετικα διασκεδαστικοι!
      Συνεχιστε, προσφερετε αφθονο γελιο στους αναγνωστες του piazza καθημερινα με την ασχετοσυνη σας και κυριως με την επιμονη σας σε ο,τι μπουρδα γραφετε!

      ΥΓ. ο μονος που ειπε κατι σοβαρο ειναι ο 10.32 ακριβως απο πανω - να τα λεμε κι αυτα...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος23/11/13 20:25

    Ρε εσείς η κυβέρνηση έχει ανοίξει τοσα (καθυστερημένα) μέτωπα. .. παρολα αυτά δεν κερδίζει ψηφους η αντιπολίτευση.

    Σαμαρα εάν δεν υπήρχε ο Συριζα,έπρεπε να τον εφεύρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μενέλαος27/11/13 08:17

    Πιάτσα σ' αγαπάμε και σ' εκτιμάμε, αλλά πες μας, γιατί πρέπει να διαβάζουμε καθημερινά τα σχόλια του Μπουζάρα και του Αμπατζιάνη? Φτάνει πια, έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.