26.11.13

Ντόλιος: «Ότι και αν κάνει το ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίζω υπέρ των πλειστηριασμών»

«Υπάρχουν τέσσερις κόκκινες γραμμές μεταξύ των οποίων οι πλειστηριασμοί. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω ούτε εγώ, ούτε το ΠΑΣΟΚ την άρση παγώματος των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας».
Αυτό ανέφερε κατηγορηματικά, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη στο Hot Doc Radio ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος, διατηρώντας την αρνητική στάση του απέναντι στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πάντως πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εκμεταλλεύονται το παρόν νομικό πλαίσιο για την πρώτη κατοικία, ώστε να μην πληρώνουν τα δάνειά τους.
Ωστόσο, «δεν γίνεται άνευ λόγου και αιτίας να εμφανιζόμαστε ανακόλουθοι με τις δεσμεύσεις μας. Η απόφαση για τους πλειστηριασμούς είναι απόφαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και όποια στάση και αν τηρηθεί, εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να αλλάξω θέση και θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για την άρση του παγώματος των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία», υπογράμμισε ο κ. Ντόλιος.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/11/13 20:57

    Λούκα Κατσέλη: O ΣΥΡΙΖΑ να μην απογοητεύσει τους πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

    Πες τα ρε Λούκα γιατί οι του ΣΥΡΙΖΑ μας λένε ότι αυτοί δεν είναι το νέο (ψευτο) ΠΑΣΟΚ αλλά τους επιλέγουν οι ομογενείς από τον ¨Άλφα Κένταυρο και κτυπάνε 25αρια και 30άρια στην επιρροή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μενέλαος27/11/13 08:17

    Πιάτσα σ' αγαπάμε και σ' εκτιμάμε, αλλά πες μας, γιατί πρέπει να διαβάζουμε καθημερινά τα σχόλια του Μπουζάρα και του Αμπατζιάνη? Φτάνει πια, έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/11/13 19:54

      Έτσι νομίζει ότι καρφώνει η πιάτσα όποιον έχει προσωπικά και όποιον υποστηρίζει τον Πετρίδη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/11/13 10:19

      Μπα, χωρίς να τους ξέρω αυτούς που αναφέρει η πιάτσα, μάλλον την πληρώνουν για να τους κάνει πρώτους μάγκες.

      Τέτοια διαφήμιση ούτε στο όνειρό τους...

      "Μενέλαος"

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/11/13 10:22

    χεστηκε η φοραδα στ αλώνι που θα ΄λεγε και κάποιος Ντόλιος
    Εχει καταψηφίσει μνημόνια αυτός ουυυ!!!!!!!!!! πάρα πολλά και στο τέλος κάνει και μια κυβιστηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/11/13 17:44

    Οι μισοί στην κοινωνία λένε: "τι θα πάρει ο λαός".

    Οι άλλοι μισοί "να πετύχει το μνημόνιο".

    Και τα 2 δεν απαντούν στο πώς θα αναπτυχθούμε. Γίνεται κράτος με λιγότερα έξοδα; Γίνεται. Να μην ξανασυντηρηθεί κανένας δρόμος, να μην ξαναχτιστεί καμία γέφυρα, η Ελλάδα να μείνει με 9.000.000 έλληνες κατοίκους, και οι υπόλοιποι θα ζήσουμε, όχι με Mercedes, με Corolla, όπως πριν 20 χρόνια.

    Άξιζε να τα περάσουμε όλα αυτά που περνάμε; Άξιζε. Αρκεί να συνέβαλλαν στην ανάπτυξη. Οι θυσίες έγιναν με επίτευξη μερικού αποτελέσματος, τη διάσωση ενός μικρότερου κράτους. Ούτε η επανίδρυση έγινε, ούτε η κατάσταση άλλαξε. Απλά εκτονώθηκαν οι φούσκες.

    Πού πάμε τώρα; Στο άγνωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/11/13 20:41

    Άλλος ΜΑΛΑΚΑΣ αυτός.
    Αφού μέχρι τώρα ψήφισε, ότι κι΄αν ήρθε στη βουλή, από μνημόνια μέχρι νόμους και τροπολογίες, που μας φέρνουν πίσω μερικές 10ετίες και που έχουν καταστήσει την Ελληνική κοινωνία, σε επίπεδα υποσαχάριας περιοχής, δεν θα ψηφίσει υπέρ των πλειστηριασμών.
    Ντόλιο το ξύλο δεν το γλυτώνεις πάντως.
    Να φυλάγεσαι ΠΑΡΤΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/11/13 10:14

    σιγα μη σκισεις κανενα καλσον εσυ μαγκα Ντολιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.