24.11.13

Τι θ’ αποφασίσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις Περιφερειακές εκλογές στην ΑΜ-Θ

Εν αναμονή των υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/11/13 09:04

    Αλέξης ο Γενόσημος: είδος πολιτικής προσωπικότητας που έμαθε τη δουλειά στα παγκάκια των Εξαρχείων, προσποιείται τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου, το παίζει λαός ενώ κατάγεται από πλούσια οικογένεια, τον ψηφίσανε για να κάνουν ναζάκια στην παραδοσιακή πολιτική μόνο εκείνοι που ωφελήθηκαν από αυτήν. Πάθος του οι δημοσκοπήσεις, αδυναμία του οι εκλογές, θεότητά του το μπάχαλο.
    Χορηγείται τζάμπα ως αντικαταθλιπτικό ευρέως φάσματος, θεραπεύει από στεναχώριες έως και καούρες και παράγει γέλιο όλες τις ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/11/13 09:05

    ΟΜΕΡΤΑ
    Τώρα θυμήθηκαν οι διορισμένοι ότι δεν υπάρχει αξιολόγηση. Ενώ όταν διορίστηκαν υπήρχε; Όταν έπεφτε το παραδάκι κάθε μήνα όλα καλά και ζήτω το ΠΑΣΟΚΟΝΔ που κυβερνούσε, ήταν καλό τότε. Ξαφνικά σήμερα έγιναν κακοί, μεταμορφώθηκαν. Κι αυτό το λέτε "πανεπιστήμιο". Και Βατικανό να το πείτε, τα χάλια σας είναι παγκοσμίου πρωτοτυπίας.

    ΣΤο ΤΕΟ τώρα που θα απολυθούν ας γίνει κι ένας έλεγχος πόθεν έσχες να μετρήσουμε πόσα σπίτια και αυτοκίνητα αγοράστηκαν με κάτι μισθούς των 1.500 ευρώ και πόσες κόρες προικίστηκαν από τους μισθούς "πείνας". Φυσικά, την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία, τα σπίτια χτίστηκαν από τη φύση, όχι από τα λεφτά που άφηναν οι φορτηγατζήδες για να περνάνε χωρίς απόδειξη μισοτιμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/11/13 12:27

    Το Δρομοκαΐτειο είναι ένα νοσοκομείο που εδώ και χρόνια έχει περισσότερους υπαλλήλους από ασθενείς. Όπως και ένα εμπορικό κέντρο που επισκέφτηκα το Σάββατο με το 70% των καταστημάτων κλειστών, είχε κλείσει κυλιόμενες σκάλες, ασανσέρ κλπ. για εξοικονόμηση εξόδων. Πολύ απλά λοιπόν η οικονομική λογική υπέδειξε το κλείσιμο.
    Η λογική του συνδικαλιστή βέβαια η εντελώς αντίθετη: εγώ να είμαι καλά και οι άλλοι να πάτε να @@@@@@@.

    ΥΓ
    Αν και έχω κάνει εκκαθαρίσεις και είμαι μάλλον σίγουρος για τους εναπομείναντες, σχόλια του στυλ "ο λαός έχει δικαιώματα" και τοιαύτα ας αποφευχθούν. Σε αυτή τη χώρα ζήσαμε όλοι μας και είδαμε ότι όταν δεν ερχόταν η απόδειξη της ταβέρνας αλλά το "δελτίον παραγγελίας" κάναμε το 90% από εμάς ότι δεν το προσέχαμε. Για να μη "χαλάσει το κέφι". Ωχ βρε αδερφέ, εμείς θα φτιάξουμε τον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/11/13 07:32

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!

    Σε Τμήμα Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας τής ευρύτερης περιοχής Πειραιά συνέβη! Από τήν δραστηριότητα τού Μήνα Οκτωβρίου 2013.Από τούς 18 καταζητούμενους,μόνο στην περιφέρεια αυτού τού τμήματος γιά χρέη πρός τό Ελληνικό δημόσιο,(από ύψος 50.000 ευρώ μέχρι 350.000 ευρώ),ξετρύπωσαν τούς 16.
    Αυτά ύστερα από εντάλματα πού είχε στείλει ο Εισαγγελέας.Τό συνολικό ποσόν οφειλών τών 16 οφειλιετών ήταν κατά μέσο όρο στά 130.000 ευρώ έκαστος!!Δηλαδή περίπου σύνολον,(2.100.000 ευρώ-δύο εκατομμύρια εκατό χιλιάδες ευρώ).
    Αλλά πιό είναι τό πιό ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ;;
    Πώς από τούς 16 πού πιάστηκαν κανείς δέν οδηγήθηκε στην Φυλακή διότι και οι 16 είχαν νά πληρώσουν έστω και οδηγούμενοι στην ρύθμιση.Κάποιοι μάλιστα έδωσαν και τά μισά από όσα χρωστούσαν μετρητοίς με τά υπόλοιπα νά οδηγούνται σε ρύθμιση.
    Νά πούμε πώς όλοι αυτοί κρύβονταν και τούς ξετρύπωσαν.
    Καί τό συμπερασμα:Οι μισοί από τούς οφειλέτες τού Δημοσίου είναι θύματα πραγματικά της κρίσης.Αλλά είναι σίγουρο πώς οι άλλοι μισοί είναι ΑΠΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!
    ΥΓ
    Τό περιστατικό αυτό είναι περα γιά πέρα αληθές.
    Καί αν συνέβη μόνο στήν περιφέρεια ενός τμήματος Ασφαλείας τής Χώρα,φανταστείτε πόσα λαμόγια κρύβονται στίς περιφέρειες 300 τμημάτων Ασφαλείας τής Χώρα.

    Τής χώρας όπου οι μισοί κλεβουν τούς άλλους μισούς!!!

    Και φυσικά ΟΛΟΙ (και τα ΛΑΜΟΓΙΑ!!!) είναι "αγανακτισμένοι" και "γαμώ το σύστημά σας και τους Εβραίους που θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια".

    Το χειρότερο;;;; Και αυτοί που είναι κάπως λιγότερο λαμόγια και φτωχομπινέδες πια, ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Το κίνητρο;;; Όχι να πάρει από τα ΛΑΜΟΓΙΑ ο ΣΥΡΙΧΑ αντί από αυτούς. Όχι. Αυτό θα ήταν κάπως ευπρεπές κίνητρο. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να διαγραφεί το χρέος που αφελώς ή βλακωδώς συσσώρευσαν. Έτσι. Με μία κίνηση να μη χρωστούν πια. Και ό,τι άλλο αν γίνει δεν τους ενδιαφέρει.

    Αυτοί είναι οι ψηφοφόροι των Ανελ και του ΣΥΡΙΖΑ.

    Οι άλλοι της ΧΑ είναι απλά κολλημένοι και υπερπιεσμένοι ψυχολογικά (με μίγμα αμορφωσιάς ελαφριάς ή βαριάς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.