25.11.13

Εθελοντές και δημοτική αρχή στην τελική ευθεία για την Ονειρούπολη

Μαζικό παρών έδωσαν οι εθελοντές της Ονειρούπολης την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας. Η πολυάριθμη συμμετοχή τους αλλά και η διάθεση των  εκατοντάδων πολιτών να συνδράμουν εθελοντικά στην επιτυχία και της φετινής κορυφαίας Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης ήταν μεγάλη.
Στην διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης, τόνισε τη σημασία της συμμετοχής των εθελοντών που είναι και θα είναι η ψυχή της Ονειρούπολης αφού η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή είναι υπόθεση των ίδιων των Δραμινών.
«Η στήριξη  και η οργάνωση της εκδήλωσης από το Δήμο της Δράμας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την τέλεση της Ονειρούπολης αλλά η ζωντάνια, το κέφι και η γιορτινή ατμόσφαιρα που μένουν αξέχαστες στους επισκέπτες είναι υπόθεση των εκατοντάδων εθελοντών που πλαισιώνουν την Ονειρούπολη κάθε χρόνο. Αν η περσινή Ονειρούπολη είχε βάλλει στοίχημα με τον εαυτό της να είναι η πιο χαμογελαστή διοργάνωση η φετινή Ονειρούπολη έχει βάλλει στόχο να είναι και η πιο ευγενική διοργάνωση της γιορτινής πολιτείας που φέτος θα διαρκέσει 34 ημέρες με αμέτρητες εκδηλώσεις, γνωστούς καλλιτέχνες και ένα γιορτινό ανεπανάληπτοι  και αξέχαστο κλίμα τόσο για τα παιδί όσο και για τους μεγάλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.