13.11.13

Παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΔ σε χρόνια προβλήματα αποχέτευσης της Δράμας

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΔ σε πολλές περιοχές του κέντρου της πόλης προκειμένου να διευθετηθούν χρόνια προβλήματα όπως το θέμα της παροχέτευση των όμβριων υδάτων.
Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου ξεκίνησαν τα αντιπλημμυρικά έργα επί της οδού  Εθνικής Αμύνης, όπου παρουσιάζονταν συχνά πλημμυρικά φαινόμενα κατά τις βροχοπτώσεις. Μετά την παρέμβαση οι δυνατότητες παροχέτευσης των όμβριων υδάτων θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερες, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται πλέον τα γνωστά πλημμυρικά προβλήματα.
Στο πλαίσιο αυτό κλιμακώνεται ένα σχέδιο αποκατάστασης  στην παροχέτευση των όμβριων υδάτων που περιλαμβάνει αρκετούς κεντρικούς οδικούς άξονες  μεταξύ των οποίων, οι οδοί Ηπείρου, Γαληνού, Βασιλέως Ηρακλείου, Βουλγαροκτόνου, Εθνικής Αμύνης, Εθνικής Επαναστάσεως,  Περικλέους Κάβδα,  Βοραζάνη κ.α. Οι παρεμβάσεις αυτές θα εξελίσσονται και σε όλες τις κοινότητες του Δήμου, προκειμένου να δοθούν οριστικές λύσεις σε αυτά τα χρόνια προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.