1.11.13

Σε Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» ονομάζεται το Κλειστό της Αλεξανδρούπολης

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013, στις 16:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης, πριν τον αγώνα του πρωταθλήματος της Volleyleague μεταξύ των ομάδων Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΕΚ, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας του Κλειστού Γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης, σε «Κλειστό Γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος».
Η απόφαση να δοθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης το όνομα του αείμνηστου Προέδρου του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ελήφθη ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης και την ευθύνη της εκδήλωσης ανέλαβε το Αθλητικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου σε συνεργασία με τον ΜΓΣ Εθνικό.
Ο Μιχάλης Παρασκευόπουλος διετέλεσε επί τρεις περίπου δεκαετίες πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου της Αλεξανδρούπολης και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ). Αφιέρωσε τη ζωή του στον Εθνικό, τον αθλητισμό, το βόλεϊ και την Αλεξανδρούπολη. Ήταν ο πρωτεργάτης του οικοδομήματος του βόλεϊ στην περιοχή, το οποίο την διαφημίζει εδώ και 40 χρόνια. Αποτέλεσε έναν από τους βασικότερους συντελεστές του σχεδιασμού και της υλοποίησης του συγκεκριμένου Κλειστού Γυμναστηρίου, που ήταν και το μεγάλο όνειρο δεκαετιών για την κοινωνία της πόλης, το οποίο θεμελιώθηκε επί των ημερών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.