27.11.13

Η παράταξη «Πόλη και Πολίτες» για την τηλεοπτική εμφάνιση του Απόστολου Φωτιάδη

Την ώρα που ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης δίνει τον αγώνα του στην Αθήνα για καίρια ζητήματα που αφορούν ζωτικές διεκδικήσεις για το μέλλον και την ύπαρξη του Δήμου, ο Απόστολος Φωτιάδης σε γνωστό ΜΜΕ προσπαθεί με κωμικοτραγικό τρόπο να πλήξει το πρόσωπο του Δημάρχου, και κατ’ επέκταση ολόκληρο το Δήμο, με ανέντιμο πολιτικά τρόπο, υπονομεύοντας συγχρόνως και την αποτελεσματικότητα  των διεκδικήσεων.
Δυστυχώς τα φθαρμένα ηθικά και πολιτικά στο χρόνο πρόσωπα δεν διορθώνονται και οι αρνητικές δυνάμεις πέριξ αυτών γίνονται μαζί τους ακόμη χειρότερες: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...
Πόλη και Πολίτες
Δημοτική παράταξη Δήμου Αλεξανδρούπολης

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/11/13 19:20

    ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΛΑΜΠΑΚΗ "ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ" ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ. ΜΑΣ ΦΛΟΜΟΣΕΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΝΑΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ , ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ELDORANTO ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΤΗΣΑΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΙΣΙΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.