27.11.13

Τιμητική διάκριση 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής σε Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό βίντεο

Σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό etwinning βίντεο, στον οποίο συμμετείχαν 148 σχολεία από 25 χώρες, το 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή κριτική επιτροπή ως ένα από τα τρία καλύτερα που συμμετείχαν. Το etwinning είναι μια ελεύθερη και ασφαλής πλατφόρμα για εκπαιδευτικούς, για να συνδεθούν, να αναπτύξουν συνεργατικά έργα και να μοιραστούν ιδέες στην Ευρώπη.
Εμπνευστής του βίντεο ήταν η Ειρήνη Πίτατζη, καθηγήτρια Πληροφορικής, η οποία με τη βοήθεια του Νεοκλή Λεμονίδη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και των μαθητριών Ελεονόρας Αργυρίου, Παναγιώτας Αρμεντζίδου, Νεφέλης Νταντουρή και Λίας Γκαγκά, δημιούργησαν το βίντεο με το οποίο κέρδισαν στο διαγωνισμό. Το βραβείο που θα παραλάβουν είναι σετ Go pro κάμερας. Δείτε το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.