5.11.13

Ο Χατζηοσμάν για την καθυστέρηση επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες της Ροδόπης

Την μεγάλη καθυστέρηση στην επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες της Ροδόπης έφερε στο Κοινοβούλιο ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, με ερώτηση που κατέθεσε προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιο Τσαυτάρη, και Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:
Η επιστροφή του ΦΠΑ στους αγρότες της Ροδόπης έπρεπε να έχει καταβληθεί τον περασμένο Μάιο προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις της καλλιεργητικής περιόδου. Ακόμα και σήμερα αδιευκρίνιστη παραμένει η εικόνα της Ροδόπης σχετικά με το πόσοι παραγωγοί έλαβαν το ΦΠΑ. Τελευταία γινόμαστε αποδέκτες μεγάλου αριθμού παραπόνων από παραγωγούς που παραμένουν απλήρωτοι και αδυνατούν να κατανοήσουν τους λόγους της μεγάλης καθυστέρησης ως προς την απόδοση του ΦΠΑ. Βάσει των παραπάνω ερωτώνται οι Υπουργοί:
  • Σε πόσους παραγωγούς της Ροδόπης αποδόθηκε μέχρι σήμερα ο ΦΠΑ;
  • Πόσοι παραγωγοί στη Ροδόπη δεν έλαβαν το ΦΠΑ;
  • Πότε θα πληρωθούν;
  • Πού οφείλεται η μεγάλη καθυστέρηση στην απόδοση του ΦΠΑ στη Ροδόπη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.