20.11.13

Πάμε κι εμείς Βραζιλία ... να παίξουμε μπάλα!


7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/11/13 08:36

    Αν πανηγυρίσαμε έτσι για την πρόκριση, σκέψου πως θα πανηγυρίζουμε το βράδυ των εκλογών που ο Αλεκσης θα σκιζει το μνημόνιο έστω και με λίγη βοήθεια από τους πσεκαζμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/11/13 11:29

      Με βραζιλιάνικο τάγκα

      Διαγραφή
    2. Στην Βραζιλία μόνο ... ΜΠΡΑΖΙΛ!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/11/13 12:40

      Μόνο μπραζίλ αλλά το έδαφος το προετοίμασε ο Αλέξης (γουρλίδικο παιδί...)

      http://news247.gr/eidiseis/politiki/tsipras_na_vgoume_apo_thn_krish_opws_h_vrazilia.2054497.html

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/11/13 13:26

      Η "πρόκριση" της Εθνικής (γιατί όχι Λαϊκής;) Ομάδας Ποδοσφαίρου στην καπιταλιστική προπαγανδιστική διοργάνωση του Μουντιάλ, είναι βέβαιο ότι έγινε, σε συνεργασία με τις ρεβιζιονιστικές, (πρώην Σοσιαλιστικές) αρχές της Ρουμανίας, προκειμένου να στρέψει την προσοχή της λαϊκής οικογένειας από τη βάρβαρη επίθεση του ντόπιου και ξένου Κεφαλαίου στο εισόδημά της. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η περίφημη "πρόκριση" έγινε λίγες μόλις μέρες μετά τη μεγαλειώδη διαδήλωση του Πολυτεχνείου. Και αυτή η προσπάθεια, όμως, θα πέσει στο κενό, γιατί η ταξική συνείδηση των λαϊκών στρωμάτων της πατρίδας μας δεν μπορεί να τυφλωθεί και να ξεχάσει την εργατική αντεπίθεση ενάντια στις προσταγές του Μνημονίου που μας έχει επιβάλλει η στυγνή Καπιταλιστική εξουσία των αστικών κομμάτων και της Πλουτοκρατίας. Ο Λαός θα αγνοήσει τα τεχνάσματα του Κεφαλαίου και θα σταθεί σαν μια γροθιά απέναντι στην καταλήστευση των δικαιωμάτων του από τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου. Οι Μήτρογλου αυτού του τόπου θα πάρουν στο τέλος ό,τι τους αξίζει...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/11/13 13:24

    Χαλαρώστε λίγο μερικοί με την εθνική. Στο μουντιάλ θα πάμε δεν πήραμε την Πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/11/13 09:34

    "ο Σάντος κράτησε την υπόσχεσή του και μίλησε Ελληνικά'' είπε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ.

    Έλεος ρε φίλε, αν αυτά που μίλησε ο Σάντος είναι Ελληνικά τότε αυτά που μιλάει ο Τσίπρας είναι η επόμενη γλώσσα προγραμματισμού των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.