14.11.13

Εκτός δημοτικής ομάδας Λαμπάκη ο Νίκος Κοζάρης

Με ανακοίνωση του, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, γνωστοποίησε ότι ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κοζάρης δεν ανήκει πλέον στην παράταξη «Πόλη και Πολίτες». Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Κοζάρης έθεσε εαυτόν εκτός παράταξης αρνούμενος τις βασικές θέσεις του προγράμματος και της πολιτικής της παράταξής μας ΠΟΛΗ &; ΠΟΛΙΤΕΣ.
Πέραν τούτου παραβίασε και κανόνες δεοντολογίας προσφεύγοντας με την αντίθεσή του σε βασικά θέματα που απασχολούν το δήμο μας όχι στα αρμόδια όργανα της παράταξης και στον επικεφαλής της, αλλά σε δύο μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία στόχο έχουν καθημερινά να αποδομούν και να πλήττουν τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο. 
Κατόπιν τούτου, ομόφωνα όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας αποφασίσαμε ότι ο Νικόλαος Κοζάρης για τους άνω λόγους δεν ανήκει πλέον στην παράταξη ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ». 

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.