30.11.13

Εκδήλωση στην Ορεστιάδα για τα 95 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ

Με κεντρικό σύνθημα «Εμπνεόμαστε – Διδασκόμαστε – Συνεχίζουμε», το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Σούλα Βλισίδου, θα μιλήσει σε εκδήλωση για τα 95 χρόνια ζωής και δράσης του κόμματος στην Ορεστιάδα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, στις 18:00.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/12/13 11:39

    Προχθές ήταν η ημέρα μνήμης του μεγάλου λιμού της Ουκρανίας

    Το τελευταίο κομμουνιστικό απολίθωμα της Ευρώπης, το ΚΚΕ, το οποίο έχει χάσει το παιχνίδι από τη Χρυσή Αυγή ακόμη και στα φτωχά στρώματα που δεν έχουν μέλλον, θα ασχοληθεί άραγε με μία τέτοια ιστορική "λεπτομέρεια";;;;

    Εμείς οι πραγματικοί πολιτισμένοι και μορφωμένοι αριστεροί περιμένουμε. Από περιέργεια φυσικά. Όχι γιατί έχουμε καμιά προσδοκία από τέτοια κρυπτοφασιστικά απολειφάδια. Ευχαριστούμε παρεμπιπτόντως το ΚΚΕ που με την ανεπάρκειά του και το συμβιβασμό του, έχει απογοητεύσει τόσο πολύ το λαό, που στηρίζει το επιθυμητό για μας, τους πραγματικους αριστερούς, αστικό καθεστώς κοινοβουλευτικής δημοκρατίας σε περιβάλλον καπιταλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/13 03:08

      Με τι έχει συμβιβαστεί βρε απολειφάδι, αμόρφωτε, φασίστα που τολμάς να πιάνεις στο στόμα σου το ΚΚΕ.Το ΚΚΕ πάλευε και θα παλεύει για το συμφέρον της εργατικής λαικής τάξης.Τα προβλήματα που υπήρχαν τότε ,εξακολουθούν να παραμένουν μέχρι σήμερα και θα παραμένουν, μέχρι οι λαοί να ξεσηκωθούν και να ανατρέψουν αυτό το σάπιο σύστημα, που τόσους αιώνες πίνει το αίμα των λαών, στο βωμό του κέρδους των καπιταλιστών.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/12/13 09:59

      Ναι ρε ορκισμένε ΚΚΕ.

      Τολμάω να το πιάσω στο στόμα μου το ΚΚΕ. Γιατί τι θα κάνεις;;;; Θα στείλεις τη Στάζι να με στείλει σε γκούλαγκ ή θα με βάλεις σε ψυχιατρείο;;;;

      Πάντως σε ευχαριστώ. Τα τσιτάτα σου από τον Ριζοσπάστη και τα εγχειρίδια κομμουνισμού είναι πάντα μια ευχάριστη κασέτα που με ψυχαγωγεί περισσότερο από όσο με προβληματίζει.

      όσο με το τι έχει συμβιβαστεί και το πώς στηρίζει το "σάπιο" σύστημα κάντο σαν άσκηση μόνος/η σου, θα εκπλαγείς μέχρι πού μπορείς να πιέσεις τη διάνοιά σου, σε ποια όρια, και πόσες κρυφές γνώσεις έχεις θαμμένες, και θα βρεις και την απάντηση στην απορία, αυτό πού του βάζεις;;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/12/13 11:42

      Υπάρχουν στιγμές που νομίζω πως ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις την Ελληνική αριστερά είναι να πάρεις τα ναρκωτικά που παίρνει η ίδια.

      Αυτό που δείχνει πόσο σχιζοφρενείς είμαστε οι Έλληνες είναι που τα ίδια άτομα αγαπούν τον Μαντέλα, τον Στάλιν και τον Χίτλερ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/12/13 09:27

      αφιερωμένο στον 03-08

      Καμία έκπληξη που χθες έριξαν το άγαλμα του Λένιν στο Κίεβο. Έκπληξη είναι το ότι υπήρχε ακόμα το άγαλμα (του Λένιν)

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.