12.11.13

Κατασχέθηκαν 710 πακέτα τσιγάρων και 27 συσκευασίες καπνού στην Καβάλα

Συνελήφθη σε χωριό της Καβάλας, ένας 56χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή και πώληση λαθραίων τσιγάρων και καπνού. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν στο χώρο της λαϊκής αγοράς, να κατέχει και να πουλάει σε διερχόμενους πολίτες, πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 710 πακέτα τσιγάρων, 27 συσκευασίες καπνού και το χρηματικό ποσό των 123 ευρώ. Κατασχέθηκε επίσης το φορτηγό αυτοκίνητο με το οποίο ο 56χρονος μετέφερε τις λαθραίες ποσότητες τσιγάρων και καπνού. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.