21.11.13

4.500€ ενοίκιο ζήτησε η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής από σύλλογο φοιτητών

Η Κοινότητα Νέων Κομοτηνής, δραστηριοποιείται στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης εδώ και δεκαετίες. Τα τελευταία χρόνια στεγάζεται σε κτίριο επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη, το οποίο χτίστηκε τον περασμένο αιώνα, με συνέπεια να αντιμετωπίζει προβλήματα στέγασης. Μάλιστα ο επάνω όροφος του κτιρίου έχει χαρακτηρισθεί από πολιτικό μηχανικό ακατάλληλος για χρήση.
Τα μέλη της Κοινότητας Νέων, φοιτητές στην πλειοψηφία τους, είναι αναγκασμένα να πληρώσουν τα λειτουργικά έξοδα του κτιρίου και όπως καταλαβαίνουμε για μια ομάδα νέων ανθρώπων που δεν έχει έσοδα, ούτε χορηγίες, είναι κάτι το πολύ δύσκολο. Απευθύνθηκαν λοιπόν, στους θεσμικούς φορείς και την Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαν ανταπόκριση. Διαβάστε τη συνέχεια.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/11/13 22:51

    opws vlepoume oi arxes the polhs stekodai "arwgoi" stous neous foithtes pou enisxuoun thn topikh oikonomia alla kai dinoun allh pnoh sthn polh mas!!!!gia allh mia fora apedeixan poso ligoi einai!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/11/13 08:36

      Η Θρακιώτικη φιλοξενία απο Ηπειρώτη δήμαρχο

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/11/13 07:59

    Σίγουρα ο παπα Βασιλειάδης θα το διαπραγματεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/11/13 14:36

    Ποιος Βασιλειάδης? Ο Μασώνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/11/13 11:11

    Ψ Ε Υ Τ Ε Σ !!!!!!!!!!!!
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!!!!!!!
    ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΣΑΣ;;;;;;




    '

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.