22.11.13

Ενθαρρυντικά μηνύματα από την 22η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση στην Κομοτηνή

Αυξημένος κατά 10% ήταν ο αριθμός των επισκεπτών στην 22η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013», την οποία διοργάνωσε η ΔΕΘ-Helexpo στην Κομοτηνή από κοινού με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες των πρώτων ημερών, 12.324 επισκέπτες πέρασαν τις πύλες της φετινής διοργάνωσης έναντι των 11.200 της περσινής. Σημαντική ήταν η ροή εμπορικών επισκεπτών που ενίσχυσε περαιτέρω τα μεγέθη της έκθεσης. Τη φετινή διοργάνωση, που μετατέθηκε χρονικά από την άνοιξη στο φθινόπωρο, στήριξαν ενεργά οι τοπικοί φορείς, αλλά και ο κόσμος της περιοχής, γεγονός που απέδειξε η αυξημένη προσέλευση.
Η «22η Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013» φιλοξένησε 100 εκθέτες και κάλυψε όλο τον διαθέσιμο στεγασμένο εκθεσιακό χώρο, με τις επιχειρήσεις να ζητούν ακόμη περισσότερο. Έτσι δόθηκαν τελικά 1.600 τ.μ. έναντι των 1.369 τ.μ. της περσινής έκθεσης. Τα ενθαρρυντικά μηνύματα της 22ης διοργάνωσης ανοίγουν το δρόμο για μια ακόμη δυναμικότερη έκθεση το 2014, για την οποία ήδη η ΔΕΘ-Helexpo έχει αρχίσει να προετοιμάζεται. Η 22η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013», που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 17 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, προσέλκυσε συμμετοχές επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα, ενώ μαζική ήταν η παρουσία και των Επιμελητηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.