21.11.13

Νέοι από 13 χώρες στην Κομοτηνή στο πλαίσιο υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων

Η εθελοντική ομάδα του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, θα υλοποιήσει το διάστημα 23 Νοεμβρίου με 3 Δεκεμβρίου 2013, ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής νέων στην Κομοτηνή.
Το πρόγραμμα ονομάζεται «Our job is on fire» και στόχο έχει τη δημιουργία μιας κοινωνικής διαφήμισης, ώστε να ευαισθητοποιήσει τους Ευρωπαίους για το ακανθώδες ζήτημα που πλήττει την κοινωνία μας, την ανεργία των νέων. Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν 30 νέοι από  6 Ευρωπαϊκές χώρες, την Δανία, την Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ρουμανία και την Ελλάδα.
Να σημειώσουμε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη και θα ολοκληρωθούν στις 23 Νοεμβρίου οι εργασίες στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής νέων με τίτλο: «Παιχνίδια ισχύος-Διεθνές σχέδιο κατάρτισης για την Ισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών, την Ευρωπαϊκή ιθαγένεια και την ειρηνική διαχείριση των κοινωνικών συγκρούσεων». Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 36 Νέοι από 8 Ευρωπαϊκές χώρες, την Ελλάδα, Τουρκία, Αρμενία, Ουκρανία, Σουηδία, Λετονία, Ισραήλ και Παλαιστίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.