29.10.13

Tα extreme sport του Καραμανλή στην Ξάνθη με Κοντό και Στυλιανίδη! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο extreme sport του ράφτινγκ και συγκεκριμένα στο Νέστο το έριξε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, παρέα μάλιστα με τους βουλευτές Ξάνθης και Ροδόπης Αλέκο Κοντό και Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Αφού πρώτα επισκέφτηκε  το Δασικό Χωριό του Λειβαδίτη έχοντας μάλιστα ως οδηγό μέλος της  Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης επισκέφτηκε και τον καταρράκτη που βρίσκεται στην περιοχή, στο πρόγραμμα εντάχθηκε και η κατάβαση του ποταμού Νέστου, από το ύψος του Δαφνώνα και μέχρι τα στενά. Μετά από κάθε δύσκολη προσπάθεια της παρέας ακολουθούσε τρικούβερτο τσιμπούσι … προκειμένου να αναπληρώνονται και οι θερμίδες που χάνονται από τις αναβάσεις και τις καταβάσεις!

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/10/13 21:04

    Φανταστειτε να ηταν ο ΓΑΠ στην θεση του επιτιμου προεδρου τουρισμου 2004-09(ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ).....τι ειχαμε να ακουσουμε παλι...αλλα εδω αγαπητη piazza την παρουσιαζουμε μονο ως ειδηση ...για τον Ευριπιδη ουτε λογος. Χρυσος χορηγος των δυσκολων καιρων . Ειναι και αντιμνημονιακος .Υ.Γ Λειπει απο την φωτο και το εμπειρο ιατρικο προσωπικο για τις πρωτες βοηθειες(ισως κανει καποιο μεταπτυχιακο σε συναφες αντικειμενο που αυτη ξερει )!!!!kalbit. x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/13 15:28

      Ο γαπ η γαβ ειναι μονιμος τουριστας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/10/13 18:19

      τουρίστα τον κάνατε εσείς που δε γουστάρατε μεταρρυθμίσεις
      αυτός καλά περνάει

      τον λυτρώσατε από ευθύνες και άλλο που δεν ήθελε

      τι καταλάβατε;;; η μόνη ελπίδα ήταν αυτός που τουλάχιστον πίστευε αυτά που έκανε

      τώρα λουστείτε δεξιά, καμμένο, σπείρα ναζιστών και το θίασο του ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/10/13 19:52

      Κι ο Κωστάκης γαμ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/10/13 21:37

    Ρε piazza από που την "έκλεψαν" την τρίτη φωτογραφία? Αυτές οι καταστάσεις στη χώρα μας μπορεί να τις συναντήσει κανείς μόνο σε κάποια ποτάμια της Ηπείρου ή των Αγράφων και μάλιστα μετά από έντονες χειμερινές βροχοπτώσεις. Αν αυτό το ποτάμι το αντιμετώπιζε η παρέα της δεύτερης φωτογραφίας θα θρηνούσαμε αρκετούς!!! Βεβαίως η "διαρροή" προέρχεται από το ίδιο κέντρο που "εγκατέστησε" την προαστιακή σιδηροδρομική σύνδεση Ξάνθης-Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης και επίσης "αναβάθμισε" τον στρατιωτικό διάδρομο αποπροσγειώσεων του Αιγείρου σε διεθνές αεροδρόμιο. Βλέπεις όλα τριγύρω αλλάζουν αλλά ο τέως Θρακάρχης παραμένει ως είχε! Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον και σίγουρα διασκεδαστικό να μαθαίναμε τα σχόλια του πρώην πρωθυπουργού για τη συγκεκριμένη φωτογραφία της "διαρροής" αφού όσοι τον γνωρίζουν πραγματικά, αναγνωρίζουν τουλάχιστον το χιούμορ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/13 11:00

      Τι εκπλήσσεσθε;;; Εδώ τον είχαν με "μάχιμο" jacket ιπταμένου κατακαλόκαιρο να "εποπτεύει" "σπεύδοντας" τις φωτιές του 2007, τις φωτιές του 3000ρου αν θυμάστε. Ξέρετε, τις φωτιές στην Πελοπόννησο, τις "φωτιές του Μολυβιάτη" ντε... Θυμάστε τη στημένη φωτο που διοχέτευσε τότε ο Ρουσόπουλος για να μας πείσει δραματουργικά για τη μαχιμότητα του βούβαλου;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/10/13 11:06

      Στις κλεψιές ντοκτορά

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/10/13 02:26

    Mόνο για εξτρίμ σπόρ είναι οι μπουχέσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/10/13 02:33

    Ο Τσίπρας στην Αίγινα για χαλάρωση οικογενειακώς, αφού πήγε τριήμερο στο Παρίσι με την Περιστέρα κιο Καραμναλάκας με την βλαχάρα για χαλάρωση στα ποτάμια της Θράκης μές την τρελή χαρά. Βρε αισιχτίρ που μας δουλεύουν κι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/10/13 11:05

    Αχού τα χρυσά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.