3.10.13

Ομόφωνο ΟΧΙ από τον Δήμο Μαρώνειας – Σαπών στις έρευνες για χρυσό #skouries

Δεν αποδέχθηκε ο δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών Ηλίας Ιωαννάκης την πρόσκληση του Υπουργού ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη ο οποίος καλεί τους εμπλεκόμενους φορείς σε συζήτηση για προώθηση προς υπογραφή της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για το πρόγραμμα ερευνητικών γεωτρήσεων στην περιοχή Σαπών –«Sapes Gold Project». 
Ο κ. Ιωαννάκης όπως ενημερώνει με επιστολή του σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα παραβρεθεί στην συνάντηση. «Η άρνησή μου έχει να κάνει με την αδιάρρηκτη θέση την οποία εξέφρασε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών και αφορά την άρνησή του σε κάθε είδους δραστηριότητα εκ μέρους οποιουδήποτε και οποιασδήποτε εταιρείας, θέλει να ερευνήσει ή να εκμεταλλευθεί το κοίτασμα χρυσού στην περιοχή των Σαπών», σημειώνεται στην επιστολή.

2 σχόλια:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.