24.10.13

Κατάληψη της Καβάλας από Mini Cooper…

Η Καβάλα υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής 27 Οκτωβρίου, στην παραλιακή λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως (ύψος προτομής Κανάρη), τα πληρώματα των αυτοκινήτων Mini Cooper που επισκέπτονται την πόλη το τριήμερο 26 – 28 Οκτωβρίου 2013, στο πλαίσιο της πρώτης βαλκανικής συνάντησης που πραγματοποιείται.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου θα είναι σταθμευμένα μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι όλα τ’ αυτοκίνητα που συμμετέχουν στη βαλκανική συνάντηση της Καβάλας. Ο Σύλλογος Φίλων και Ιδιοκτητών mini cooper «MININORTH.GR», με έδρα τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να διοργανώσει την πρώτη βαλκανική συνάντηση MINI COOPER στην Ελλάδα, με κέντρο συνάντησης και διαμονής την πόλη της Καβάλας, αναγνωρίζοντας την πολιτιστική και γεωγραφική της αξία και  με σκοπό την ανάδειξη αυτών των αξιών και όχι μόνο, στους λαούς της Βαλκανικής.
Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν 70 αυτοκίνητα Mini Cooper με 150 άτομα από τέσσερεις λέσχες της Θεσσαλονίκης, της Κωνσταντινούπολης, της Σμύρνης και της Σερβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.