11.10.13

Επιθεώρηση έργων από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας

Έργα που εκτελεί η ΠΕ Δράμας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Προσοτσάνης επιθεώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος, συνοδευόμενος από τον διευθυντή Τεχνικών Έργων Μιχάλη Σούσο και τον τμηματάρχη Συγκοινωνιακών Έργων Θεόδωρο Σιδηρόπουλο.
Πρόκειται για το έργο «Ασφαλτόστρωση δρόμου από τη διασταύρωση προς Πανόραμα έως τη γέφυρα Μικρόπολης», προϋπολογισμού 500.000,00 ευρώ, το οποίο παραδόθηκε προς χρήση προ ημερών, το έργο «Βελτίωση βατότητας οδού από διασταύρωση Καλής Βρύσης προς Ανθοχώρι», προϋπολογισμού 700.000,00 ευρώ, το οποίο κατασκευάζεται και το έργο «Κατασκευή δρόμου Ανθοχωρίου – Περιχώρας», προϋπολογισμού 670.000,00 ευρώ, το οποίο μελετάται και ήδη έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας.
Ο κ. Ξανθόπουλος ανέφερε πως «τα έργα αυτά χρηματοδοτούνται από εθνικούς πόρους, ΚΑΠ, που όπως είναι γνωστό στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας για το 2014 θα είναι μηδενικοί και θα μας οδηγήσουν σε αδυναμία εκτέλεσης παρόμοιων έργων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.