21.10.13

Ποιοι εργαζόμενοι ΝΠΙΔ από την Περιφέρεια ΑΜΘ οδηγούνται στην διαθεσιμότητα

Η λίστα με τα 168 Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης από τα οποία θα αναζητηθούν οι 1.000 έως 1.200 (ίσως και περισσότεροι) βρίσκεται ήδη στην δημοσιότητα.
Πρόκειται για φορείς που εποπτεύονται από τα υπουργεία και με βάση τις αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης από αυτούς θα πρέπει οι υπουργοί να βρουν τους υπαλλήλους που «περισσεύουν». Δείτε τα ΝΠΙΔ οργανισμών στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/10/13 15:18

    τυχερός άνθρωπος ο Σαμαράς. Από αυτούς που λένε ότι "κέρδισε τον πρώτο αριθμό χωρίς να αγοράσει λαχείο". Από αντιμνημονιακός βρέθηκε να εφαρμόζει τη συμφωνία που είχε κλείσει ο Γ. Παπανδρέου με τους εταίρους μας και το ΔΝΤ και, φυσικά, να διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από αυτόν του Μνημονίου. Κι αν τα πράγματα πάνε καλά, θα έχει να λέει ότι αυτός έβγαλε την Ελλάδα από την κρίση "με τη σοβαρή και υπεύθυνη" πολιτική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/10/13 16:54

      Αγαπητέ φίλε, παρά το ειρωνικό ύφος που υποκρύπτεται στο σχόλιό σου (διόρθωσε με αν κάνω λάθος), νομίζω πως τελικά έχεις δίκιο !!!!! Φυσικά απομένει να δούμε αν τα πράγματα πάνε καλά!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/10/13 17:15

    Η ντουλάπα ο Σταυράκολου θα μείνει χωρίς εργάτες στο λιμάνι.Ποιός θα του κάνει αέρα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.