23.10.13

Ακτιβιστική δράση ΑΡΕΝ Κομοτηνής και κατάληψη λεωφορείου

Φοιτητές και μέλη της Αριστερής Ενότητας Κομοτηνής, προχώρησαν σε ακτιβιστική δράση, κατάληψης λεωφορείου με αντίτιμου, το οποίο εκτελεί δρομολόγια φοιτητών από την πόλη προς την Πανεπιστημιούπολη.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/10/13 18:28

    οι τζαμπατζήδες που το παίζουν επανστάτες
    σε ποιό μέρος του κόσμου οι φοιτητές μετακινούνται δωρεάν?
    στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη πληρώνουν πολύ σωστά μισό εισιτήριο όχι τζαμπέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/10/13 09:17

    Ανακοίνωση – καταγγελία της Επιτροπής Κατοίκων για την φιέστα των αριστεριστών που εκμεταλλεύονται ανήλικα παιδιά για να προωθήσουν τις κομματικές τους σκοπιμότητες.
    Η «θεατρική παράσταση για παιδιά» που διοργάνωσε επί της Πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ «Κίνηση κατοίκων του 6ου διαμερίσματος» με την στήριξη της παράταξης της κας Πορτάλιου «Ανοιχτή Πόλη» ήταν ότι πιο κωμικό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Αρχικά τα «παιδιά» που εμφανίστηκαν και για τα οποία θα γινόταν η παράσταση ήταν ο Κούρκουλας, η Πορτάλιου, ο Κωνσταντίνου, ο Βούτσης, ο Τασούλας, ο Ρουμπάνης και λοιπά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η παράσταση θα άρχιζε στις 12. Ωστόσο μέχρι τις 12.30 το κοινό αποτελείτο μόλις από τρία παιδιά και ένα σωρό μαντράχαλους. Ξαφνικά εμφανίστηκε παιδικό κοινό, το οποίο πολύ γρήγορα ανακαλύψαμε πως είχε μεταφερθεί με τους κηδεμόνες του με πούλμαν από το Μπραχάμι και το Νέο Κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/10/13 21:46

      Της "Επιτροπης Κατοικων"??? δηλαδη του Παναγιωταρου και της Σκορδελη και μερικων ακομα του κοινου ποινικου!

      ωραια "ανακοινωση" βρηκες να ποσταρεις μεγαλε για να την πεις στους "αριστεριστες"...

      και μη με πεις"αχ δεν το ηξερα!!!! επεσα απ τα συννεφα!!!" με το βλεμμα του χάνου γιατι θα σε παρει ο διαολος ηλιθιε.

      Αλλη φορα να προσεχεις τί μαλακιες ποσταρεις. Με τετοιες μαλακιες τους πηγατε στο 15% και τωρα σκοτωνουν του κοσμου τα παιδια. Ηλιθε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/10/13 02:39

      γιαυτό παραμένουν παρτάλια οι συριζαίοι και το ποσοστό τους δεν περνάει το 22% με τόσοες μαλακίες που κάνουν ο βλάκας και το λαμόγιο
      καλά τους τα έσουρε ο Γλέζος τους λιμοκοντόρους που μυρίστηκαν εξουσία και γίνονται χειρότεροι από τους νδπασοκ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/10/13 14:10

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.