10.10.13

Σε Ξάνθη και Έβρο ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου

Επίσημη επίσκεψη σε Ξάνθη και Έβρο, θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013.
Ο κ. Καράογλου την Παρασκευή στις 18.30 θα εγκαινιάσει στην Ξάνθη την 2η έκθεση «παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας», που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης».
Στις 8 το πρωί του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2013, στο πλαίσιο της νέας αρμοδιότητας του ΥΜΑΘ για την ανάπλαση των χερσαίων πυλών εισόδου στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο κ. Καράογλου θα επισκεφθεί το τελωνείου Κυπρίνου. Στις 17.30 την ίδια ημέρα θα μεταβεί στο τελωνείο Ορμενίου και στις 18.30 στο τελωνείο Καστανέων.
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013, ο Υπουργός θα επισκεφθεί το Διδυμότειχο, όπου στις 9.30, θα παραστεί στο  μνημόσυνο που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Μανδριτσιωτών, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τον εκπατρισμό τους. Στις 11.00 θα επισκεφθεί το δημαρχείο Διδυμοτείχου και θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις μνήμης που θα λάβουν χώρα στο αμφιθέατρο του Δήμου.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/10/13 20:01

    Τι λε ρε παιδί μου, σοβαρά;;;;

    Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το "Τι λε ρε παιδί μου, σοβαρά" ξέρεις πόσο το πεθύμησα...

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.