30.10.13

Τον τραυματία φίλαθλο του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ

Επίσκεψη στον άτυχο φίλαθλο του ΠΑΟΚ, που τραυματίστηκε σοβαρά στον πρόσφατο αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Δυστυχώς η κατάσταση του 35χρονου Ιορδάνη Ελευθεριάδη παραμένει κρίσιμη και συνεχίζει να βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε καταστολή και διασωληνωμένος. Ο κ. Γιαννακίδης ενημερώθηκε για την κατάσταση του Θεσσαλονικιού φιλάθλου από τους θεράποντες ιατρούς και τους ενημέρωσε πως ότι κι αν χρειαστεί ο ασθενής και η οικογένεια του, είναι στην διάθεση τους.
Να σημειωθεί πως και αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Πανθρακικός επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να ενημερωθεί για την κατάσταση του 35χρονου.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/11/13 08:43

    Άλλη δουλειά δεν είχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/11/13 17:27

    Γιαυτά μανίτσα είναι.Πλάτες χτυπάμε, στα δύσκολα την κοπανάμε@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.