15.10.13

Μιχάλης Ραγκούσης: «Φάνηκε ποιοι στηρίζουν την Εμπορική Έκθεση της Κομοτηνής»

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι εμπλεκόμενοι φορείς για την Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2013» που θα πραγματοποιηθεί 14-17 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή. Ο πρόεδρος του Διεθνούς Εμπορικού Κέντρου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Μιχάλης Ραγκούσης, μίλησε στην εκπομπή «Με το Ν και με το Β» και στους Νίκο Βαβατσικλή και Νατάσσα Βαφειάδου, για τους στόχους της Έκθεσης και τόνισε πως αυτή θα αποτελέσει το κύριο σημείο αναφοράς της περιοχής πανελλαδικά.
Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για την μετάθεση της ημερομηνίας της Έκθεσης και τα όσα λέχθηκαν για το «τέλος εποχής» αυτής, σημείωσε με νόημα πως εκείνη την περίοδο «φάνηκε ποιοι θέλουν και στηρίζουν την Εμπορική Έκθεση της Κομοτηνής». Ακούστε την συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.