15.10.13

Ξεκινά την λειτουργία του το σύστημα ενοικίασης ποδηλάτων στην Καβάλα

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 17:30, ξεκινά την πλήρη λειτουργία του το αυτοματοποιημένο σύστημα ενοικίασης ποδηλάτων του Δήμου Καβάλας. Από την Πέμπτη λοιπόν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Καβάλας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εξήντα ποδήλατα που θα είναι κατανεμημένα σε τέσσερεις σταθμούς και θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.
Οι σταθμοί ενοικίασης βρίσκονται στα σημεία Διοικητήριο, Πλατεία Καπνεργάτη, Πλατεία Ελευθερίας, Parking Λιμένος. Για τη χρήση των ποδηλάτων, απαιτείται η ηλεκτρονική συνδρομητική κάρτα του συστήματος η οποία θα πρέπει να «γεμίζει» με χρόνο χρήσης. Οι ενδιαφερόμενοι από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου θα μπορούν να προμηθεύονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας (Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών – πρώην περίπτερο ΕΟΤ)) την κάρτα.
Η ετήσια συνδρομή κοστίζει 24€ ενώ η χρέωση την πρώτη μισή ώρα ποδηλασίας είναι δωρεάν. Για τα επόμενα ημίωρα η χρέωση ανέρχεται σε 0,50€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.