19.10.13

Δράσεις τέχνης από τη ΧΕΝ Κομοτηνής

Δυο πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις υλοποιεί η ΧΕΝ Κομοτηνής, οι οποίες ξεκινάνε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013. Πρόκειται για σεμινάρια πολυμερικού πηλού, καθώς και για μαθήματα σκίτσου, καρικατούρας και γελοιογραφίας, τα οποία υλοποιούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο κτίριο της ΧΕΝ (Σαμοθράκης 14).
Τι θα μάθει κανείς στα νέα σεμινάρια πολυμερικού πηλού:
• αρωματίζουμε τον πολυμερικό πηλό
Συνδυάζουμε τον πολυμερικό πηλό με άλλα υλικά όπως:
• Δέρμα, ξύλο, γυαλί, ύφασμα, μέταλλο, δαντέλα
• Νέες τεχνικές: μαρμαρογραφία, μεταλλική όψη
• Σκλήρυνση υφάσματος σε συνδυασμό με πολυμερικό πηλό και πολλά ακόμη
Τα μαθήματα σκίτσου, καρικατούρας και γελοιογραφίας, απευθύνονται σε όσους δεν έχουν προηγούμενη επαφή με το αντικείμενο αλλά και αυτούς που έχουν ήδη ασχοληθεί αλλά θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους. Η πορεία των μαθημάτων θα είναι κλιμακωτή, ξεκινώντας από το απλό σκίτσο, προχωρώντας στην καρικατούρα και καταλήγοντας στη σύνθεση μιας γελοιογραφίας. Στα πρώτα μαθήματα οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούνε κατεξοχήν με το σκίτσο, τις φωτοσκιάσεις και την ανθρώπινη φιγούρα, ενώ στα επόμενα μαθήματα θα δώσουνε έμφαση στις τεχνικές δημιουργίας της καρικατούρας.

Έναρξη: Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 6-8 μμ και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 25310-26252.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.