15.10.13

Παρουσίαση βιβλίου του επίτιμου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Τάσου Σουλακάκη

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2013 σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. Μία αφήγηση, μία εξομολόγηση» του Επίτιμου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Τάσου Σουλακάκη, παρουσία των τοπικών αρχών, εκπροσώπων φορέων και πλήθους πολιτών.
Για τον Τάσο Σουλακάκη και το βιβλίο του μίλησαν οι Σταύρος Μπένος, πρώην Υπουργός, πρώην Δήμαρχος Καλαμάτας, Απόστολος Κοιμήσης, Δήμαρχος Αμφιλοχίας, αιρετός Γ.Γ. ΚΕΔΕ, Γιώργος Μηνόπουλος, πρώην Πρόεδρος Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Έβρου - Ροδόπης, Καίτη Τσακίρη-Καραμιχάλη, εκπαιδευτικός - συγγραφέας - ποιήτρια και Θεόδωρος Ορδουμποζάνης, Πολιτικός και νομικός επιστήμονας.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ο βουλευτής Έβρου Γιώργος Ντόλιος, η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Λασκαράκης.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης απένειμε στον κ. Σουλακάκη, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, το μετάλλιο Α' Τιμής, για το έργο και τη συνολική του προσφορά στο δήμο και στους πολίτες του κατά τη 12ετή θητεία του (1979-1990). Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.