19.10.13

Έβγαλαν μαχαίρι σε φοιτητές οι πληρωμένοι μπράβοι της ΔΑΠ στην Κομοτηνή

Το «δημοκρατικό οπλοστάσιό» της έδειξε για μια ακόμη φορά η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, φέρνοντας στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής Κομοτηνής, μπράβους, οι οποίοι χτύπησαν, έβρισαν χυδαία και τράβηξαν σουγιά σε νεαρούς φοιτητές!!!

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/10/13 21:32

    τώρα κάποιος θα μπορούσε να τους συλλάβει τους μπράβους

    όσο όμως με το άσυλο που ήθελε ευλόγως η αριστερά (γιατί κι αυτή έχει τους δικούς της τραμπούκους) δεν μπορούσε να μπει δημόσια αρχή, η αριστερά και τα λαμόγια ήταν κράτος εν κράτει στα πανεπιστήμια και τα διέλυσαν

    δεν ξέρω τι έκανε η ΔΑΠ, ξέρω ότι οι αστικές δυνάμεις του τόπου κατήργησαν το άσυλο, δήθεν ακαδημαϊκής ελευθερίας, που λειτουργούσε σαν εξευτελιστική για μια κοινωνία εγγύηση ατιμωρησίας στα εγκλήματα αναρχικών και αριστερών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/10/13 22:38

      Ωραιος!!! οι ΔΑΠιτες τραβανε μαχαιρια σε φοιτητες και εγκληματιες ειναι.... οι αναρχικοι και οι αριστεροι!!!
      Λογικο, δε λεω!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/10/13 09:53

      άσε ρε την αναρχική προπαγάνδα

      και οι ΔΑΠίτε τα κομματόσκυλα και εσείς οι μπαχαλάκηδες ξεπερασμένοι επικίνδυνοι είστε

      "Οι ΔΑΠίτες τραβάνε μαχαίρια σε φοιτητές"....

      Πω πω, θα το πουνε και στο Ρόυτερς;;;; Σοβαρά έγινε τέτοιο περιστατικό;;; Να επέμβη με πυρηνικά ο ΑΛέξης και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!!

      Αφήστε ρε ήσυχα τα πανεπιστήμια να μάθουν τίποτα οι αγράμματοι πτυχιούχοι και μετά κάνετε και καμιά προπαγανδίτσα εναντίον του συστήματος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/10/13 01:34

      Τί εγινε? σου θιξαμε τη ΔΑΠαρα και παρεξηγηθηκες?
      δεν πειραζει, θα σου περασει...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/10/13 08:42

      Ποιος τη γα$#^34άει τη ΔΑΠ;;; Αυτό κατάλαβες;;; Μήπως να κοιταχτείς;;;; Εκτός αν είσαι αναρχοκομμούνι που καις τράπεζες για να "τιμωρήσεις τις αιμορουφήχτρες". Τότε εξηγείται η κατάστασή σου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/10/13 23:08

    Πού 'σαι ρε Πασχο να καταδικασεις τη βια των φοιτητων; ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΟΛΟΣ20/10/13 00:53

    Την Τετάρτη θα πάνε οι ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ "αρματωμένοι" για να δείξουν(σε ποιούς άραγε?) ότι ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ και ο χορός καλά κρατεί! Κατά τα άλλα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..."Μπράβο σε όλους"!!! Και ο φωτισμένος και αμερόληπτος "αρθρογράφος" καταλήγει με την εμμονή του την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Τοοοοόση ανεβασμένη νοημοσύνη τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/10/13 08:46

    Φτάνει ρε σεις με τη λάσπη και την προπαγάνδα!Ποτέ δεν έγινε το περιστατικό!Αφήστε τους φοιτητές στην ησυχία τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/10/13 12:44

    Απολαμβάνω τη λαγνεία της βίας που εκδηλώνουν κάποιοι αναλυτές, αρθρογράφοι, καθηγητές, δημοσιογφράφοι, που στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να κολλήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται ως βίαιοι τύποι.

    Τough guys, που θεωρούν ότι υπάρχει καλή και κακή βία, δίκαιη και άδικη.

    Δίκαιη όταν την ασκούν οι αριστεροί προκειμένου να υπερασπιστούν τα λαϊκά συμφέροντα, άδικη όταν την ασκούν οι δεξιοί για να προωθήσουν τη δική τους απεχθή ιδεολογία.

    Τώρα, αν οι βίαιοι πολίτες είναι οπαδοί μιας ιδεολογίας ή ενός κόμματος, αν είναι μια μερίδα κατοίκων που υπερασπίζονται τα συμφέροντα της γειτονιάς τους, αν είναι 5 φοιτητές που χτίζουν την πόρτα του πρύτανη στο όνομα του φοιτητικού κινήματος είναι μια άλλη ιστορία.

    Δικαιώνονται αρκεί να δηλώσουν ότι ασκούν τη βία στο όνομα του λαού.

    Κάπως έτσι γίνονται και οι χούντες. Κάποιοι «φωτισμένοι» αξιωματικοί ασκούν ένοπλη βία στο όνομα του λαού και παίρνουν την εξουσία. Και για να στηρίξουν τις ανοησίες τους θυμούνται την Γαλλική Επανάσταση, την αντίσταση στο Ναζισμό και άλλα ιστορικά γεγονότα για να δικαιολογήσουν τις καταλήψεις, τα γιαούρτια, τις Κερατέες, αλλά και τις «ομορφιές» που έγιναν στα μεταλλεία χρυσού.

    Πρόκειται περί διασκεδαστικών πλην όμως και επικίνδυνων τύπων. Γιατί τους διαβάζουν κάποιοι αφελείς και ενδεχομένως να νομίζουν ότι ο εμφύλιος πόλεμος είναι μια κάποια λύσις στο πρόβλημα της κρίσης. Δυστυχώς άντρες μου, η βία δεν είναι λύση ούτε στα προβλήματα στύσης. Γι αυτά εξάλλου υπάρχει και το Viagra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/10/13 12:56

    Για να καταλάβω, τα όνειρα που σας κατέστρεψε η γενιά των γονιών σας είναι ο διορισμός στο δημόσιο, οι μπουζουκλερί της επαρχίας, η μετριοκρατία, το αυτοκίνητο στα 18 ; Ε πηγαίνετε λοιπόν στο εξωτερικό να τα αναζητήσετε διάνοιές μου εσείς. Μορφωμένη γενιά προϊόν των καταλήψεων που δεν είχατε ποτέ τη "μόρφωση" να καταργήσετε. Φτάνει να ξέρετε να δουλεύετε γιατί εκεί δεν αστειεύονται και Τσίπρας δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/10/13 01:32

      Αυτο ακριβως κανουνε, δεν το βλεπεις? Η μορφωμενη γενια των καταληψεων φευγει στο εξωτερικο, οπου ναι αγορι μου, θα δουλεψει πανω σ αυτο που σπουδασε, γιατι οπως λες "εκεί δεν αστειεύονται και Τσίπρας δεν υπάρχει".

      Και θα αφησουν εδω εσενα και τους ομοιους σου μαζι με μια στρατια αμορφωτων τεμπελχαναδων που χωσατε με κομματικο μεσο στα ΕΠΟΠ, στα ΔΙΑΣ, στην Αγροφυλακη και στην Αγρογη ΑΕ. Και περιμενε μετα την "αναπτυξη"...

      Αληθεια, τί να κανει ενας μορφωμενος ανθρωπος στηνΕλλαδα σου? να γλειφει τον Στυλιανιδη για να τον χωσει στα ΕΠΟΠ ("διορισμος στο Δημοσιο, μπουζουκλερι, αυτοκινητο στα 18 κτλ κτλ") ?

      Δεν ειναι ολοι σαν του λογου σου ξερεις... καποιοι (οχι εσυ προφανως) μπορει να κανανε καταληψεις, αλλα σεβονται και το διαβασμα το δικο τους και τα εξοδα των γονιων τους και αγαπανε αυτο που σπουδασαν: δεν θα γινουν ΔΙΑΣ αγορινα μου για να κλανουν και να πληρωνονται... θα προτιμησουν να φυγουν εξω - κι αυτο το βλεπεις ηδη. Σε λιγα χρονια η Ελλαδα σου δεν θα εχει ουτε εναν επιστημονα - και θα τους εχεις διωξει εσυ...


      ΥΓ. παρατηρω ενα κομπλεξ προς τους μορφωμενους ή ειναι ιδεα μου? ελπιζω να μη σε επηρεαζει ο αιωνιος φοιτητης Τζημερος ή κανενας αλλος δεξιος διανοουμενος, απ αυτους που απετυχαν να τελειωσουν τη σχολη τους...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/10/13 08:49

      Άσε τα πούστικα. ότι δεν είσαι τυπικά μορφωμένος/η (αντιθέτως με μένα) είναι φανερό, όπως και το κόμπλεξ σου για όσους πήραν ένα πτυχίο.

      Άρθρα για την αναντιστοιχία αγοράς εργασίας και κοινωνικών δομών στην Ελλάδα σε σχέση με την υπερπαραγωγή πτυχιούχων και "πτυχιούχων" υπάρχουν πολλά αλλά αποκλείεται να τα καταλάβεις.

      Στυλιανίδη και τους άλλους παλαιοκομματικούς να τους κάνεις παρέα εσύ, εσένα ατομικά βολεύει η πολιτική τους.

      Πάντως το μαύρο άσπρο δεν θα το κάνεις. Οι καταληψίες και οι εύκολες αγωνιστικές κινητοποιήσεις και η διαπλοκή φοιτητικών πολιτικαντισμών με το σύστημα, γενικά και ειδικά (καθηγηταριό), έχουν ασύγκριτα μεγαλύτερες συνέπειες από περιπτωσιολογική δυσλειτουργία κάποιων ιδρυμάτων.

      Και το αν οι νέοι φεύγουν για εξωτερικό (ΑΝ θεωρείται "εξωτερικό" η Ε.Ε.) μπορεί εν μέρει να είναι και καλό. Η προπαγάνδα πάντως "να χωθώ σε ΑΕΙ / ΤΕΙ, να βγάλω πτυχίο, να διοριστώ σε δημόσιο ή καλή εταιρεία" πιάνει σε γιαγιάδες και βολέμένα παιδάκια με μπαμπα στο δημόσιο ή μπαμπα κρατικοδίαιτο. Σε κανονικούς επιστήμονες του 21ου αιώνα δεν πιάνει.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.