10.10.13

Σύλληψη στην Ορεστιάδα τριών Βούλγαρων διακινητών μεταναστών

Συνελήφθησαν στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αλεξανδρούπολης (στο ύψος της Ορεστιάδας και στον κόμβο Σοφικού), τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 23, 24 και 50 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο ελληνικό έδαφος, δώδεκα μετανάστες.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντοπίσθηκε, αρχικά, ο 23χρονος διακινητής και συνελήφθη, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, που οδηγούσε, βρέθηκαν οι έντεκα μετανάστες.
Ακολούθως, λίγη ώρα αργότερα, εντοπίσθηκαν οι άλλοι δύο διακινητές να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και συνελήφθησαν, διότι όπως προέκυψε, λειτουργούσαν ως προπομπός του 23χρονου, ενώ μετέφεραν με το όχημά τους, στο εσωτερικό της χώρας, έναν ακόμη μετανάστη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.